Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:27 | September 17, 2016

  Breakfast – the best meal of the day

  two3two handstwo handstwo handstwo8

   

  BREAKFAST AT MY FAV PLACE

   

  Ofc we had to eat at Two Hands when we were in NYC :) I’m always there when I visit. Best breakfast place! So, I was so happy that I was tired during the day yesterday and thought to myself ” yey! I might be able to beat this jetlag of mine the first day!” well.. I was wrong hahah. I went to bed at 10 but couldn’t sleep until 4 hahahha. I got up in time for my brunch with Agnes anyway so that’s good :) I’m trying to adjust NOT thinking of my pain in my neck but it’s hard. It’s good to keep myself busy so I try not to think about it :) tonight I’m going to the movies with some of my girls ♥ new outfit coming up asap!

  ___________________________________________

  Såklart var vi tvungna att käka på Two Hands här i NYC :) Jag äter alltid där när jag är i NYC. Bästa frukoststället! Så, jag var så glad igår när jag började bli trött under dagen igår och tänkt ” yey! jag kommer nog slå min jetlag redan första dagen!” ja ni.. jag hade fel hahah. Gick och la mig vid 22 men somnade inte förens 04 hahahah. Kom iaf upp i tid till min brunch med Agnes så de är bra :) Nu ska jag bara försöka sluta tänka på min smärta i nacken men de är svårt. Får försöka hålla mig sysselsatt :) ikväll ska jag se på bio med några tjejkompisar ♥ ny outfit kommer upp asap!


  15 kommentarer  15 kommentarer om “Breakfast – the best meal of the day”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här