Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:03 | September 17, 2016

  ZOOM IT / GET CLOSER

  pull&bear zara dress missguided THE NAKED TIGER asosdress8 Urban outfitters H&M URBANOUTFITTERS9

   

  DETAILS / CLOSE UP

   

  Okey so my card-reader just stopped working. I . LOVE. IT. NOT. So no, there won’t be an outfit today. hahahah, just my luck.. and my neck is feeling so bad too. And the painkillers my doctor gave me makes me want to sleep 24/7 and not being able to focus on anything. Soooo I need to go back there on monday if it’s not getting better and also get new painkillers that dosen’t make me a walking zombie. But back to the card-thing not working.. So what I need to do is to buy a new one tomorrow morning! Now I’m off to my ladies ♥

  _____________________________________________

  Okej, så min kortläsare till kameran slutade fungera idag. I . LOVE.IT.NOT. Så nej, inga outfitbilder idag. Hahaha min tur liksom.. och min nacke är inte bra heller. Och mina smärtstillande gör att jag vill sova 24/7 och inte kapabel till att fokusera på nått. Såååå måste tillbaka dit på måndag om de inte blir bättre och även få nya smärtstillande som inte gör mig till en levande zombie. Men tillbaka till kort-grejen.. Jag måste köpa en ny med andra ord imorgonbitti! Nu ska jag dra till mina damer ♥


  16 kommentarer  16 kommentarer om “ZOOM IT / GET CLOSER”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här