Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:17 | September 18, 2016

  USA Soccer Team

  SECONDHAND344secondhand7SECONDHAND45secondhand4SECONDHAND434

  PHOTOS BY ELIN KERO / CONTAIN ADLINKS:
  _TOP FROM BEYOND RETRO, SIMILAR HERE_JACKET FROM DIESEL_
  SKIRT OLD FROM ZARA, SIMILAR HERE_BOOTS FROM ASOS_SUNGLASSES FROM PUNKTSHOP_
  _

  I love when technical problems go wrong haha. Like you know I always post a vlog on sundays but since the card reader couldn’t be bought before the day after we came home it’s been postpone until tomorrow – I hope that’s ok ? :) I think you’ll enjoy it! It’s worth the wait! Just got back from my naprapth and a walk with Freja for over an hour. I really need to get shit done here at home.. you should see the chaos here hahahah. Clothes everywhere, bags, a laundry mountain from hell and yada yada… you know what I mean. Well I better dig  into it hahah..

  __________________________________________

  Älskar när tekniska saker skiter sig haha. Som ni vet så fucka ju sig kortläsaren så min vlog som alltid kommer upp varje söndag kommer upp imorgon – hoppas de är ok? :) Den är värd att vänta på kan jag lova! Kom precis tillbaka från min naprapat och en lång promenix med Freja. Måste styra massor här hemma.. ser ut som skit, ett fakking stidsnedslag. Ni skulle se kaoset som infinner sig hahah. Kläder överallt, väskor, tvättberget från helvetet osv osv.. ni fattar. Bäst att jag tar tag i de nu…


  16 kommentarer  16 kommentarer om “USA Soccer Team”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här