Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:27 | September 19, 2016

VLOG – Follow me around in NEW YORK

TRAVEL,youtube

 

NEW YORK & NYFW VLOG :D !! PART 1!
FIND MY YOUTUBE HERE

 

New blog up now – showing you how our week in NYC looked like :) actually did 2 different this time so the next one is coming up soon too! And also a guide – so three. As you might have noticed I publish a new vlog every sunday! Thinking about starting doing one every wednesday too – so you get two a week! What do you think about that? :D Anyway, I really hope you’ll enjoy this vlog !  Showing you stuff from the runway, everyday stuff we did, thoughts and how we experienced the best city – NEW YORK! Don’t forget to subscribe HERE ♥

___________________________________________

Ny vlogg uppe – där jag visar er hur vår vecka i NYC såg ut :) gjorde faktist 2 när jag var där så den andra kommer upp snart!  Och även en guide – så tre då.Som ni märkt lägger jag upp 1 ny vlogg varje söndag! Tror jag ska börja lägga upp en till varje onsdag med – så ni får två i veckan! Vad tror ni om de? :D Aja, hoppas ni gillar min vlogg! Visar er bl.a hur de ser ut på runwayen, vardagliga saker vi gjorde, tankar, bloopers och hur vi upplevde bästa staden – NEW YORK! Glöm inte att prenumerera HÄR ♥

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

26 Responses to “VLOG – Follow me around in NEW YORK”

 1. Dixi Wonderland on

  Tycker verkligen att du ska ha beröm Angelica.
  Både film och foto under New York Fashion Week måste varit hell men du ser så avslappnad ut i denna videon. Bra redigerat och angående din tröja från Bikbok. När jag var inne i Nordstan (Göteborg) så hade dom din tröja i fönstret. Såg jätte fint ut :)

  Reply
  • angelicablick on

   Men åh, tack så hemskt mycket! Glad jag blir! ja de var stressens morsa kan jag lova haha, men så värt de :) elin har klippt och redigerat! Åh är de så? Nice!!! och tack <3

   Reply
 2. thea on

  Ska till New York i slutet av november med mannen min, blev ju inte mindre taggad av videon om vi säger så ;) har du några snabba favoriter eller tips för en som aldrig varit i New York tidigare??

  Reply
  • angelicablick on

   åH KUL! Stay tuned isåfall på mina vloggar – kommer upp två till från NYC och den sista är massa tips på bra ställen att äta på :) kraaam

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.