Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:27 | September 19, 2016

  VLOG – Follow me around in NEW YORK

   

  NEW YORK & NYFW VLOG :D !! PART 1!
  FIND MY YOUTUBE HERE

   

  New blog up now – showing you how our week in NYC looked like :) actually did 2 different this time so the next one is coming up soon too! And also a guide – so three. As you might have noticed I publish a new vlog every sunday! Thinking about starting doing one every wednesday too – so you get two a week! What do you think about that? :D Anyway, I really hope you’ll enjoy this vlog !  Showing you stuff from the runway, everyday stuff we did, thoughts and how we experienced the best city – NEW YORK! Don’t forget to subscribe HERE ♥

  ___________________________________________

  Ny vlogg uppe – där jag visar er hur vår vecka i NYC såg ut :) gjorde faktist 2 när jag var där så den andra kommer upp snart!  Och även en guide – så tre då.Som ni märkt lägger jag upp 1 ny vlogg varje söndag! Tror jag ska börja lägga upp en till varje onsdag med – så ni får två i veckan! Vad tror ni om de? :D Aja, hoppas ni gillar min vlogg! Visar er bl.a hur de ser ut på runwayen, vardagliga saker vi gjorde, tankar, bloopers och hur vi upplevde bästa staden – NEW YORK! Glöm inte att prenumerera HÄR ♥


  26 kommentarer  26 kommentarer om “VLOG – Follow me around in NEW YORK”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här