Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:02 | September 19, 2016

  PICK UP THE PHONE

  Jacks wife fredaJACKS WIFE FREDANYFWNYFWPHDJACKS WIFE FREDANYFWNYFWNYFWJACKS WIFE FREDA

   

  NEW YORK EVERYDAY PHOTOS

   

  Just got back from getting my nails done by the best – Frida! I always manage to break one or three or nine off haha. Anyway, can’t really explain why I feel like this but.. I’m kind of ready for fall here in sweden. I want to wear chuncky knits, thigh high boots with skirts, polos, jeans. Yeah you know. I’m a bit fed up with summer clothes ( I’ll for sure eat up my words later on hahahaha ) but I’m happy that I have some trips booked so I can switch between fall clothes and summer clothes – the best combo. Okey, I need to tell you what happened today hahah. I was standing at Sephoras buying an bronzing oil when I suddenly get senil .. and forget my pin code for my card. So there I am, standing at the register, infront of the girl working there, starring at her saying ” I’m so sorry.. I’ve forgot my pin code!”. I stood there for a coupe of minuts trying to figure it out but couldn’t… so it all ended up with me not buying my stuff hahahah. SO awkward. She probably think I’ve stolen the card of somethin’ hahahah. Anyway, I need to get my ass to the bank today and figure that shit out hahaha..

  _______________________________________

  Kom precis tillbaka från att ha fått mina naglar fixade hos bästa – Frida! Jag bryter alltid av en eller tre eller nio naglar haha. Aja, vet ni? Jag kan inte riktigt förklara varför jag känner såhär men jag är typ fett redo för hösten i sverige nu. Stora stickade tröjor, höga stövlar med kjolar, polos, jeans. Ja ni fattar. Känner att jag är lite trött på sommarmodet nu ( de där kommer jag såååå få äta upp senare ) men jag är glad att jag har en del resor inplanerade så man kan mixa mellan höst och sommar – bästa kombon. Okej, måste bara berätta vad som hände förut idag. Jag stod inne på Sephoras och skulle köpa en olj-bronzing grej när jag helt plötsligt blir senil och glömmer bort min kod. Så där står jag vid kassan, framför hon som jobbar där och bara glor! Får ut mig ” alltså, jag har glömt min kod haha…”. Stod kvar ett tag men fick aldrig fram de! Så allt sluta med att jag fick gå därifrån utan varor. HAHAHAHA. Hon tror säkert att jag snott kortet eller nått haha. SÅ stelt. Aja, måste till banken nu och reda ut de där…


  17 kommentarer  17 kommentarer om “PICK UP THE PHONE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här