Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:16 | September 20, 2016

  L.A, I’M COMING GOR YOU!

  LOS ANGELESLOS ANGELESLOS ANGELESLOS ANGELESLOS ANGELESLOS ANGELES

   

  L.A PICTURES

   

  I’m at Arlanda right now, soon about to board the plane to LA! It’s going to be amazing to back – but only for a couple of days :) shooting some fun stuff with Emma.  The locations we are going to take photos at – is INSANE! It’s always a pleasure to travel with Emma since she is so talanted as a photographer but so, so orginized too. I need that when it comes to doing stuff like this! Organize and plan. Then I’m going straight from L.A to Menorca. Okey, so you all know that I HATE flying and especially by myself. It makes me so nervous! Do you have any advice on what to do to get rid of it? Any help is welcomed! LOVE!

  __________________________________________

  Är på Arlanda just nu och ska snart boarda planet mot LA! Komer kännas magiskt att komma tillbaka – trots att de bara är för några dagar :) Ska fota lite roliga saker med Emma. Locationsen vi ska till – är INSANE! De är alltid så kul att plåta och resa med Emma för hon är sjukt duktig på de hon gör samt fett uppstyrd och orginiserad. Det beöver jag när de kommer till sånt hät! Organiserat och planerat. Efter de sticker jag direkt till Menorca. Okej, som ni vet så HATAR jag att flyga och speciellt ensam. Det gör mig så nervös! Har ni några tips på hur man komemr över sin flygrädsla? All hjälp är välkomna! KÄRLEK!


  28 kommentarer  28 kommentarer om “L.A, I’M COMING GOR YOU!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här