Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:50 | September 21, 2016

  E M P I R E / P A R T 2

  MarnimarniBalmainbalmainbalmain

   

  PHOTOS BY ELIN KERO / EDIT BY ME – CONTAIN ADLINKS
  _TOP FROM ZARA, SIMIALR HERE_SKIRT FROM BAUM & PFERDGARTEN_SUNGLASSES FROM RAYBAN, HERE_
  _BAG FROM MARNI_SHOES FROM ASOS, SIMILAR HERE_JACKET FROM BALMAIN X H&M_

   

  Not a look I would probably wear, but sometimes ( Like I told you earlier ) I think it’s nice to try new things. A more dressed up Angie!  I bought the jacket a while ago but haven’t used it ever since I bought it. SHAME ON ME! It’s gorgeous. Same with the skirt actually. The top is new tho :) Love the bronzed touch of it. Now we need to get going with work here! Don’t forget to follow me on snapchat to get a sneak peek on what we do: angelicablick

  ______________________________________

  Inte en look jag vanligtvis skulle bära ( Som jag sagt innan) men jag tycker att de är nice att testa de ibland med. En mer uppklädd Angie! Jag köpte den här jackan för ett tag sen men har aldrig använt den förens nu. SKÄMS PÅ MIG! Den är så fin. Samma med kjolen. Toppen är dock ny :) Älskar den bronziga färgen på den. Nu är de dags för oss att fortsätta jobba här! Glöm inte att följa mig på snapchat för att få mer sneak peeks på vad vi gör här: angelicablick 


  28 kommentarer  28 kommentarer om “E M P I R E / P A R T 2”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här