Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:38 | September 21, 2016

  GET READY FOR FALL

  jackets11.HERE 2.HERE 3.HERE 4.HERE

   

  jackets2
  5.HERE 6.HERE 7.HERE 8.HERE

   

  Time to get ready for fall, right? I’ve picked out some favorites that I would LOVE to wear during fall :) There is something about the two pink jackets and also the bubbly silver one. Saw a bubbly, dark blue – a bit longer – at ASOS too that I might just buy. Which one did you like the most?

  _________________________________

  Dags att göra sig redo för hösten eller hur? Jag har valt ut min avvisar som jag GÄRNA skulle bära under hösten :) De är nått extra med de två rosa jackorna och den bubbliga silvriga. Såg en bubblig jacka i mörkblått – lite längre med – på ASOS som jag kanske slår till på. Vilken av dessa gillade ni mest?

  -Contain adlinks


  7 kommentarer  7 kommentarer om “GET READY FOR FALL”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här