Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:27 | September 21, 2016

  TICTAIL BRUNCH

  tictailtictailtictailtictailtictailtictailtictailtictailtictail

   

  ROOFTOP BRUNCH W/TICTAIL

   

  Gooood morning LA! Time for us to get up, get ready and shoot some stuff. I’m so overwhelmed with all of this and can’t wait to tell you!! One more week until I can drop the bomb. YEEEY! Anyway, during FW in NYC we got invited to Tictails rooftop for a wonderful brunch. The view was just AMAZING! Everyone was taking photos there hahaha. Well that’s how it goes when all the bloggers are collected in one place with THAT kind of views. But hey, who can blame us – right? :) Well, we have three hectic days infront of us before heading to Menorca to chill a bit. Finally some sun!! I’ve been working so much lately so I haven’t been able to lay down and enjoy the sun, reading a book for ages. That’s what I’m going to do there!

  __________________________________________

  Goood morgon LA! Dags för oss att göra oss iordning och sen fota massa grejer. Är så sjukt peppad på detta och jag längtar tills jag kan berätta!! En vecka kvar tills bomben släpps. YEEEY! Aja, under FW i NYC så bjöd Tictail in oss alla till deras rooftop för brunch. Utsikten var magisk! Så alla fotade överallt haha. De är så de blir när man samlar alla bloggare på samma ställe på ett SÅNT ställe. Men hej, vem kan klandra oss för de? Så fint ju :) Men men, tre hektiska dagar framför oss att fota massor innan de är dags för Menorca. Och sol!! Har jobbat så mycket de senaste så har inte fått ta del av solen på så länge. Denna gång ska jag unna mig lite sol och läsa en bok. De ska jag göra!


  6 kommentarer  6 kommentarer om “TICTAIL BRUNCH”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här