Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:44 | September 23, 2016

  DIAMOND INC.

  lab12(1)'

   

  THROUGH MY PHONE

   

  So, I’m super sick. Like .. I haven’t been this ill since I was maybe 5.. or something. I have a high fever, pain in my entire body and it feels like it’s a mega-super-duper flue. Like a really, really bad one. So my day has just been a blurr of pain and crying. So now i just need to go to bed and sleep. Talk to you later ♥

  __________________________________________

  Så, jag är super sjuk. Typ.. jag har inte varit såhär dålig sen jag var typ 5 år gammal.. eller nått. Jag har hög feber, ont i hela kroppen och de känns som en super-duper-ultra-mega influensa. En riktigt dålig influensa. Så min dag har bara bestätt av smärta och att gråta. Så nu måste jag sova. Hörs senare ♥


  27 kommentarer  27 kommentarer om “DIAMOND INC.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här