Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:52 | September 23, 2016

  T H E . S T A T E S

  FashionWeek1fashionweek9fashionweek6FASHIONWEEK22fashionweek16FASHIONWEEK21fashionweek7FASHIONWEEK23fashionweek5

   

  NYC PICTURES

   

  I’m still supersick so I needed to re-book my ticket home instead of to Menorca. Which sucks big fakking time :( But my health need to come first and I’m so bad ATM. Soon heading over to the airport to go home and I can’t wait until I’m back in Stockholm, in my bed. Need to plan a new trip as soon as I get well again  ♥

  _________________________________________________

  Jag är fortfarande supersjuk och behövde boka om mitt flyg hem istället för till Menorca. Vilket suger fakking mycket :( Men min hälsa kommer först och jag är så dålig just nu. Ska snart dra till flygplatsen för att åka hem och längtar sååå tills jag är hemma och i min säng. Får boka en ny resa så fort jag blir bra igen ♥


  25 kommentarer  25 kommentarer om “T H E . S T A T E S”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här