Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:59 | September 24, 2016

UNTIL DAWN

L.AL.AL.AL.AL.A

 

RANDOM PICTURES FROM THE SHOOT IN L.A

 

Back home in my bad and it feels soooooo good. The flight home was a fucking nightmare even tho I got to lay down on three seats. My tshirt was soaking wet when I got of the plane from sweat. GREAT! Feel so sad that I got sick now when I was supposed to go to Menorca after :( but hey, my health comes first. Now I’m laying in bed, wathching TV. Can’t wait until André comes home so he can take care of me. Like I told you the other day – I haven’t been this sick since.. ever. Okey, I’m going to stop talking about that now. But hopefully I’ll be better really soon :) keep your fingers crossed for me! This major flue or whatever it is better leave my body ASAP. So, do you know where you can go in October where there is clear blue/turqoise water and white beaches? Please tell me! Going to check for trips now when I needed to cancel this one ♥

_________________________________

Tillbaka hemma och de känns såååååå bra. Flyget hem var en ren mardröm även fast att jag fick ligga på tre säten. Min t-shirt var dygnsur när jag kom av flyget. PERFEKT! Känns sugigt att jag blev sjuk nu när jag skulle till menorca egentligen :( men hey, min hälsa kommer först. Nu ligger jag i sängen och kollar på tv. Längtar så tills André kommer hem så han kan ta hand om mig. Som jag sa tidigare – har tyå aldrig varit såhär sjukt.. någonsin. Okej, ska sluta snacka om de nu. Blir nog frisk snart :) håll tummarna för mig! Den här super influensan eller vad de är får lämna min kropp ASAP. Så, har ni tips på vart man kan åka till i October som har superblått/turkost vatten med vita stränder? Kom gärna med tips! Ska kika på lite nu när jag fick ställa in denna ♥


21 kommentarer21 kommentarer om “UNTIL DAWN”

  Vi är på Maldiverna nu, för första gången och jag säger bara en sak…..PARADISET!! Vi bor på Six Senses Laamu och fatta vilka bilder du hade kunnat knäppa av här, så jag säger bara ÅK HIT!!

  Reply

  Love these pictures! I’m going to Portugal in November, maybe that’s something for you..

  Reply

  Thank you! I’ve been there :) they don’t have super nice water tho? xx

  Reply

  Filippinerna!!!!!!! Turkostvatten och kritvit strand :) kram

  Reply

  love with capital L your style!

  xoxo
  cristyproca.wordpress.com

  Reply

  Marocko!!! Ska dit nu i 2 veckor och verkar vara coolaste landet. Marrakech, surf och god mat etc…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här