Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:11 | September 25, 2016

NEW YORK VLOG / PART 2

 

 

NEW VLOG! NEW YORK – PART 2
DON’T FORGET TO SUBSCRIBE – HERE 

 

YEEEY! New vlog up now on my youtube! I’m so happy to have almost 25k subscribers as we speak and also almost 200.000 views on my Apartment tour vlog! :D How cool is that? I’m so thankful for all the support you give me in any way ♥ I hope you like this one too!Next week there will be a NYC Food guide for you!! Can’t wait to share it with you too!

_____________________________________________

YYEEEY! Ny vlog upp nu på min youtube!Så glad att jag nästan har 25k prenumeranter nu och nästan 200.000 views på min Apartment tour vlog! :D Hur häftigt är inte de? Jag är så tacksam i all den support ni ger mig i vad jag än gör ♥ Hoppas ni gillar denna med! Nästa vecka släpper jag en NYC mat guide till er!!  längtar att få dela den med er!


10 kommentarer10 kommentarer om “NEW YORK VLOG / PART 2”

    Hej! Vilken show var det med de fina romantiska klänningarna? :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här