Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:43 | September 25, 2016

  SOUL FOOD

  tacombiTacombitacombitacombitacombinewyorkcity10tacombitacombitacombitacombitacombi

   

  TB TO NYC – STILL GOT SOME MORE PICTURES LEFT!

   

  I hope you aren’t feb up with NYC yet? But until for tomorrow all the pictures will be shown and there will be no more NYC until next VLOG only :) Okey? And yes: New vlog coming up today as usual on sundays :).As I told you before, I’m going to try to get two a week done for you with a start for next week. So, after sleeping for 100 hours, stuffing myself with paracetamol and eating ice-cream in bed that André bought me I’m slightly getting better!!  Why does ice-cream make everyhting better? He bought that Ben&Jerry’s strawberry cheescake ( thaaaaaa best!!) .Staying in bed today and that’s totally fine since it’s sunday too. Okey, so after watching EVEEERY movie there is in this lifetime (hahahah it’s almost true! )  I would like some movie tip from you guys! do you know any good movies? If I haven’t seen them yet hahahh :D

  ________________________________

  Hoppas ni inte har trötttnat på NYC ännu? Men tills imorgon har alla bilder kommit upp så då blire inge mer NYC tills nästa vlog bara :) Okej? Och JA: En ny vlog kommer upp idag som vanligt på söndagar :) Som jag sagt innan: ska föröska lösa två i veckan från och med veckan som kommer nu. Så efter att ha sovit i 100 timmar, käkat massa paracetamol och ätit glass i sängen som André köpte till mig så börjar jag bli bättre!! Varför gör glass allting bättre?! Han köpte Ben&Jerrys Strawberry cheescake ( thaaaa best!!). Stannar i sängen hela dagen idag men de är ju okej eftersom de är söndag. Okej nu har jag iallafall sett varenda jävla film de finns att se i denna värld ( hahahaha så sant!!) så jag vill gärna ha lite filmtips av er! Vet ni några bra? Om jag inte redan sett dom hahahah :D


  26 kommentarer  26 kommentarer om “SOUL FOOD”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här