Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:31 | September 26, 2016

  S I L K Y

  Lisa Olsson for NLYLisa Olsson for NLYLisa Olsson for NLYLisa Olsson for NLYLisa Olsson for NLY

   

  PHOTOS BY ELIN KERO / EDIT BY ME – CONTAIN ADLINKS
  _DRESS FROM LISA OLSSON FOR NLY SIMILAR, HERE_BAG FROM CHANEL, HERE_
  _BOOTS OLD FROM ASOS, SIMILAR HERE_HOOPS FROM FOREVER21 SIMILAR, HERE_

   

  I’ve been to the doctors all day so sorry for not blogging until now – I hope you guys understand :) So it seems like I have an infection in my body and need to come back tomorrow to do some more checks to see if it has gotten better or not. Hopefully it’s not something big or dangerous! Keep your fingers for me. I just got back home and I’m going to crash in bed again. André are bringing some food home now so that’s good! Haha, I always get like 10 years old again when I’m sick and I always want my mom to come and take care of me hahahah. or André! Are you the same? I want some one to cook me soup, bring me tea and pet me on my head haha. 10 year old Angie is heeeereee!

  ____________________________________________

  Har varit hos läkaren hela dagen så sorry för att jag inte hunnit blogga innan – hoppas ni fattar :) Så de är en infektion tydligen i kroppen så jag ska tillbaka imorgon för att kolla prover igen så de inte blivit värre. Förhoppningvis är de inget farligt eller stort! håll tummarna för mig. kom precis hem och ska däcks i sängen igen. André ska ta med sig mat hem med så de är bra! haha, jag blir alltid typ 10 år gammal när jag är sjuk och vill typ att man mamma ska komma och ta hand om mig hahahah. Eller André! Är ni likadana? Jag vill typ att någon ska laga soppa åt mig, koka te och klappa mig på huvudet haha. 10-åriga Angelica är hääääär!


  35 kommentarer  35 kommentarer om “S I L K Y”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här