Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:42 | September 27, 2016

  INSTA LATELY

  @angelicablick

   

  @ANGELICABLICK

   

  Some of my latest pictures from instagram! Me and my boo on the sixth ♥  Soon meeting up with Ingrid to chill and talk – I’ve missed her soooo much! Can’t wait to hug her. My second boo kinda haha!!

  PS. Just wanted to remind you guys that it’s till possible to vote at the Social Media Party – and I would be so happy if you wanted to give a minute or so of your time to vote for me as “Best Instagram” / Årets instagram  :D Just scroll down, press my name and then “Rösta”. Would make me so happy! Vote HERE!

  ________________________________________________

  Några av mina senaste bilder från instagram! Jag och min boo på sjätte bilden ♥ Ska snart möta upp Ingrid för prat och softa – har saknat henne sååå mycket! Längtar att få krama henne. Min andra booo haha!!

  PS. Ja, jag ville bara påminna er att de fortfarande går att rösta på Social Media Party – jag skulle bli så himla glad om ni ville ge en minut av er tid och rösta på mig som “Årets Instagram” :D Skrolla bara ner, tryck på knappen vid mitt namn och sen “Rösta”. Skulle bli så kul! Rösta HÄR!


  10 kommentarer  10 kommentarer om “INSTA LATELY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här