Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

17:42 | September 27, 2016

INSTA LATELY

CONTESTS
@angelicablick

 

@ANGELICABLICK

 

Some of my latest pictures from instagram! Me and my boo on the sixth ♥  Soon meeting up with Ingrid to chill and talk – I’ve missed her soooo much! Can’t wait to hug her. My second boo kinda haha!!

PS. Just wanted to remind you guys that it’s till possible to vote at the Social Media Party – and I would be so happy if you wanted to give a minute or so of your time to vote for me as “Best Instagram” / Årets instagram  :D Just scroll down, press my name and then “Rösta”. Would make me so happy! Vote HERE!

________________________________________________

Några av mina senaste bilder från instagram! Jag och min boo på sjätte bilden ♥ Ska snart möta upp Ingrid för prat och softa – har saknat henne sååå mycket! Längtar att få krama henne. Min andra booo haha!!

PS. Ja, jag ville bara påminna er att de fortfarande går att rösta på Social Media Party – jag skulle bli så himla glad om ni ville ge en minut av er tid och rösta på mig som “Årets Instagram” :D Skrolla bara ner, tryck på knappen vid mitt namn och sen “Rösta”. Skulle bli så kul! Rösta HÄR!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

10 Responses to “INSTA LATELY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.