Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:04 | September 28, 2016

  PEACHY

  ZARA toppZARA toppZARA toppZARA toppZARA toppZARA toppZARA toppZARA topp

   

  PHOTOS BY ELIN KERO / EDIT BY ME – CONTAIN ADLINKS
  _SHOES FROM ZARA, SIMILAR HERE_TROUSERS FROM URBAN OUTFITTERS, SIMILAR HERE_
  _TOP FROM ZARA_BAG FROM ZARA_EARRINGS FROM H&M, SIMILAR HERE_

   

  A summer look I haven’t shown you yet :) I’ve got a lot of questions about my top both here on my blog and emails – It’s from Zara and unfortunately I bought it for a lot of months ago. I haven’t used it until now which is so weird. I got to bed pretty early yesterday and I was so happy about that since my jetlag has fucked up my life these days haha – but even tho I went to bed that early I slept for 12(!) hours!! How is that possible?? Hey, are you going to Bieber tomorrow or on friday?? I AM!! Can’t wait!! Hopefully this time his voice won’t be outnumbered from all the girls screaming hahahahh.

  ____________________________________________

  En sommarlook som jag inte visat er :) Fick en hel del frågor om den här toppen på både bloggen och email – den är från Zara och köptes tyvärr för flera månader sen. Har konstigt nog inte använt den tills nu vilket är konstigt. Jag gick och la mig rätt tidigt igår vilket var så skönt eftersom min jetlag fuckat upp mitt liv haha – men trots de så sov jag i 12(!) timmar och vakna sent!! Hur är de möjligt?? Aja.. ska någon av er på Bieber imorgon eller på fredag?? JAG SKA!! Längtar!! Hoppas att hans röst inte blir överröstad av alla tjejers skrik denna gång hahahahaah.


  20 kommentarer  20 kommentarer om “PEACHY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här