Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:59 | September 29, 2016

  ANGELICA BLICK FOR BIKBOK

  angelicablickforbikbok1angelica blick for bikbok

   

  HERE COMES THE BOOM!! I CAN FINALLY TELL YOU WHAT I’VE BEEN WORKING ON FOR OVER 1,5 YEAR!!

  Two years after my first collection it’s time for my second collection for BIKBOK! I’m so, so, soooo happy to finally be able to announce this. After being quite about it, not being able to tell you. GAH! I CAN’T WAIT TO SHOW YOU ALL THE PIECES! This collection is very different from my first one and what I wanted to present in this one is street wear with a twist of the feminine touch. The colors are beige, army green, rust and white – but in different shades – to be able to combine them monochromic. Soon I’ll share the rest of the pictures from the campaign with you and all the pieces ! The collection will be available online at BIKBOK.COM and IN STORES on the 10th of november. STAY TUNED – THER IS MORE TO COME! 

  __________________________________________________

  HERE COMES THE BOOM!! JAG KAN ÄNTLIGEN BERÄTTA FÖR ER VAD JAG JOBBAT MED I ÖVER 1,5 ÅR!!

  Nu är det två år sen min första kollektion släpptes och nu är det dags för rond 2 för BIKBOK! Jag är så, så, såååå glad att nyligen kunna annonsera ut detta. Efter att få behövt vara tyst om de så länge, hålla det tyst för er. GAH! LÄNGTAR TILLS NI FÅR SE ALLA PLAGG! Den här kollektionen är ganska annorlunda från min förra. I den här ville jag förmedla street wear med en feminin touch. Färgerna är beige, army grönt, rost och vitt – men i olika toner – för att kunna monokromt matcha plaggen. Snart kommer jag kunna få dela med mig av resten av bilderna från fotograferingen och alla plaggen! Kollektionen kommer släppas online på BIKBOK.COM och I BUTIK på den 10e november. STAY TUNED – DE KOMMER MER! 

  -IN COLLABORATION WITH BIKBOK


  36 kommentarer  36 kommentarer om “ANGELICA BLICK FOR BIKBOK”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • YAAAAAAAAASS!!!!

   Reply
  • Alltså guuuurl!!! FÄRGERNA OCH STILEN?!?!?? ALLTSÅ YES YES YES YES YES!!! Längtar sönder till att få se kläderna!

   Reply
  • WOW! Så kul! Grattis! Äääälskar det jag ser. Rost färger i mitt hjärta!! Alltså du är GRYM! Önskar jag kände dig:D

   Reply
  • Åååååh!!! Längtar redan! :D

   Reply
  • How cool! You should do a Video on YouTube about it with a rag showing every single piece of the collection and talking about it (size range why you like it if its versatile price etc pp) like one or two weeks before it comes out so everyone can pick their favs! You will probably never read this but I wanted to tell you I am following you and your blog for over 3 years now! (I’m from Germany) And since I started getting inspired by you I found my very own style and a lot if my friends tell me its similar to yours which is so funny cause I feel so connected to you ANYWAY I am truly proud of you an excited about your next collection coming out! Jaaas gurl you better work hahah lots of love

   Reply
  • Hi lovely,

   Congrats, your blog post will be featured in Bloggers Issue Magazine

   http://www.bloggersissue.com

   Reply
  • Love this picture! So colorful and vibrant!
   Lucie, xx

   http://thefrenchpier.blogspot.com/

   Reply
  • FETTTTTTTT

   Reply
  • Yees!!! Fan va nice!!! Längtar redan??

   Reply
  • WOW GRATTIS!!!! SÅ NICE! Kan inte vänta tills kollektionen kommer till butik!! :)
   xx
   http://mariannelle.com

   Reply
  • Yay such a lovely look! :)
   xx
   BLES Magazine: the brand new online magazine about Beauty Life Entertainment & Style!

   Reply
  • Too bad it doesn’t ship to the Netherlands :(

   Reply
  • that’s so cool, congrats!! :)

   x tiphaine
   http://www.tiphainemarie.com

   Reply
  • Lovely look, this colour is amazing, I bet your collection will be incredible

   http://technicolor-heart.blogspot.com

   Reply
  • You look so beautiful and sexy here.

   http://moje-kreacje.blogspot.com/

   Reply
  • YAAASSS so cool! Congratss

   Reply
  • OHMYGOD YES

   I missed your first collection, but I won’t this one! Super excited!

   And Congrats! <3

   Reply
  • JAAAA!! ursäkta men så glad, det kommer bli grymma grejer! <3<3

   Reply
  • Woow! Congratulations babe <3

   http://www.marketafrank.com

   Reply
  • How do you look gorgeous in every picture?! *.*

   Wonderlandia

   Reply
  • Yaj! Vad roligt! Supersnyggt set, det ska bli kul att se mer :)

   Reply
  • GRATTIS!! Talang ger möjligheter som dessa, kom ihåg det <3

   Reply
  • So excited! And I will even be able to get them this time!

   Love,
   http://www.thestyleventure.com

   Reply
  • YAAASSSS!!
   Can’t wait! Congrats girl

   Reply
  • Yaaaas guurl!! I’m gonna save every penny to buy this collection? Can’t wait?

   Reply
  • Woo-hoo! You go girl. I’m super excited. I hope I can get my hands on an item from the collection. Xx

   http://www.inesinla.com

   Reply
  • JAA ÄNTLIGEN!!! Älskar din Stil och ser verkligen framemot och se vad ni skapat tillsammans!!!

   Reply
  • Woop å fint!

   Reply
  • This is amazing! Congratulation on your collection and I can’t wait to see the rest of the pictures and all the pieces!
   http://www.vogueetvoyage.com

   Reply
  • vad roligt :D

   Kram<3
   http://camillaesi.se

   Reply
  • Va kul! Men trodde faktiskt att det skulle vara något större än detta när du skriver en sån dramatisk text! Något du har jobbat på i 1,5 år, ah då trodde jag att det skulle vara något riktigt stort som ditt ena märke eller nått eftersom att du har pratat om det.

   Reply
  • Oj, hahah. Miss besserwisser här :) om du har drömmar – oavsett hur stora eller små dom är så vet du vad jag pratar om här. Att göra en kollektion för bIKBOK är inget jag tar för givet och jag anser det som nått riktigt stort , för mig. Eget märke ( som jag jobbar med också ) är ännu större absolut – men bara för att de finns “större” saker behöver man inte minimera andra, likt detta samarbete. För mig är de stort och jag är SÅÅÅ GLAD för detta. Vet inte om du någonsin gjort en kollektion någon gång? 1 år till 1,5 år tar de att sitta med sånt här FYI.

   Reply
  • Haha vet du ens vad en besserwisser är? Antagligen inte eftersom att jag inte alls nämner något om att jag vet bättre själv eller att jag har designat något själv, i min kommentar. Började till och med att säga att jag är glad för dig. Men det verkar som att det var resten som kändes mest… Menade dock inget elakt utan det var bara en ärlig tanke. Men du får ju ta det som du vill

   Reply
  • Tycker bara att de är en sjukt onödig och dryg kommentar :) oavsett om du är “glad” för min skull eller inte så var meningen bakom din kommentar nått annat än att du är glad för min skull. Ungefär som att säga ” Du är jättefin, men….”. Tråkigt bara! Jag är iaf SÅ STOLT OCH NÖJD! tack.

   Reply
  • Det står angelia blick på deras hemsida:/

   Reply
  • Sooo cool !!! Congrats girl. Well deserved.

   x Gitta // http://www.gittawitzel.com

   Reply