Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

9:59 | September 29, 2016

ANGELICA BLICK FOR BIKBOK

ANGELICA BLICK FOR BIKBOK
angelicablickforbikbok1angelica blick for bikbok

 

HERE COMES THE BOOM!! I CAN FINALLY TELL YOU WHAT I’VE BEEN WORKING ON FOR OVER 1,5 YEAR!!

Two years after my first collection it’s time for my second collection for BIKBOK! I’m so, so, soooo happy to finally be able to announce this. After being quite about it, not being able to tell you. GAH! I CAN’T WAIT TO SHOW YOU ALL THE PIECES! This collection is very different from my first one and what I wanted to present in this one is street wear with a twist of the feminine touch. The colors are beige, army green, rust and white – but in different shades – to be able to combine them monochromic. Soon I’ll share the rest of the pictures from the campaign with you and all the pieces ! The collection will be available online at BIKBOK.COM and IN STORES on the 10th of november. STAY TUNED – THER IS MORE TO COME! 

__________________________________________________

HERE COMES THE BOOM!! JAG KAN ÄNTLIGEN BERÄTTA FÖR ER VAD JAG JOBBAT MED I ÖVER 1,5 ÅR!!

Nu är det två år sen min första kollektion släpptes och nu är det dags för rond 2 för BIKBOK! Jag är så, så, såååå glad att nyligen kunna annonsera ut detta. Efter att få behövt vara tyst om de så länge, hålla det tyst för er. GAH! LÄNGTAR TILLS NI FÅR SE ALLA PLAGG! Den här kollektionen är ganska annorlunda från min förra. I den här ville jag förmedla street wear med en feminin touch. Färgerna är beige, army grönt, rost och vitt – men i olika toner – för att kunna monokromt matcha plaggen. Snart kommer jag kunna få dela med mig av resten av bilderna från fotograferingen och alla plaggen! Kollektionen kommer släppas online på BIKBOK.COM och I BUTIK på den 10e november. STAY TUNED – DE KOMMER MER! 

-IN COLLABORATION WITH BIKBOK

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

36 Responses to “ANGELICA BLICK FOR BIKBOK”

 1. Sophie Meier on

  How cool! You should do a Video on YouTube about it with a rag showing every single piece of the collection and talking about it (size range why you like it if its versatile price etc pp) like one or two weeks before it comes out so everyone can pick their favs! You will probably never read this but I wanted to tell you I am following you and your blog for over 3 years now! (I’m from Germany) And since I started getting inspired by you I found my very own style and a lot if my friends tell me its similar to yours which is so funny cause I feel so connected to you ANYWAY I am truly proud of you an excited about your next collection coming out! Jaaas gurl you better work hahah lots of love

  Reply
 2. Parya on

  Va kul! Men trodde faktiskt att det skulle vara något större än detta när du skriver en sån dramatisk text! Något du har jobbat på i 1,5 år, ah då trodde jag att det skulle vara något riktigt stort som ditt ena märke eller nått eftersom att du har pratat om det.

  Reply
  • angelicablick on

   Oj, hahah. Miss besserwisser här :) om du har drömmar – oavsett hur stora eller små dom är så vet du vad jag pratar om här. Att göra en kollektion för bIKBOK är inget jag tar för givet och jag anser det som nått riktigt stort , för mig. Eget märke ( som jag jobbar med också ) är ännu större absolut – men bara för att de finns “större” saker behöver man inte minimera andra, likt detta samarbete. För mig är de stort och jag är SÅÅÅ GLAD för detta. Vet inte om du någonsin gjort en kollektion någon gång? 1 år till 1,5 år tar de att sitta med sånt här FYI.

   Reply
   • P on

    Haha vet du ens vad en besserwisser är? Antagligen inte eftersom att jag inte alls nämner något om att jag vet bättre själv eller att jag har designat något själv, i min kommentar. Började till och med att säga att jag är glad för dig. Men det verkar som att det var resten som kändes mest… Menade dock inget elakt utan det var bara en ärlig tanke. Men du får ju ta det som du vill

    Reply
    • angelicablick on

     Tycker bara att de är en sjukt onödig och dryg kommentar :) oavsett om du är “glad” för min skull eller inte så var meningen bakom din kommentar nått annat än att du är glad för min skull. Ungefär som att säga ” Du är jättefin, men….”. Tråkigt bara! Jag är iaf SÅ STOLT OCH NÖJD! tack.

     Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.