Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:56 | September 30, 2016

  TAKE ME BACK

  biarritz1biarritz4

   

  TB TO BIARRITZ

   

  First things first – THANK YOU SO MUCH for all the respond for my collection with BIKBOK! I’m so happy to hear all the comments ♥ YOU ARE THE BEST! So, I just finished my first meeting of the day – now I’m moving on to Marre at Bangs by Marre for a bit of hair makeover – AGAIN!I get so bored with my hair quick. I’m going to make it lighter this time and maybe something else. I haven’t decided fully yet but I will when I’m sitting there. I’m always like that – I decide when I go there. I have like three different thoughts and ideas in my head and then I pick one at the hairdresser haha. Are you the same or do you plan it for months?

  ____________________________________________

  Först – TACK FÖR ALL SUPPORT för min kollektion med BIKVOK! Så glad för alla fina kommentarer ♥ NI ÄR BÄST! Så, hade precis mitt första möte för dagen – nu ska jag dra till Marre på Bangs by marre och fixa barret – IGEN! Jag blir så trött på mitt håt fort. Jag ska göra det ljusare och nått mer. Har inte bestämt mig ännu. Bestämmer mig väl på plats haha. Jag är alltid sån! Jag har typ tre idéer i huvudet påväg dit sen bestämmer jag mig för nått i sista minuten. Alltid så haha. Är ni likadana eller planerar ni i månader?


  26 kommentarer  26 kommentarer om “TAKE ME BACK”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här