Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:56 | September 30, 2016

TAKE ME BACK

biarritz1biarritz4

 

TB TO BIARRITZ

 

First things first – THANK YOU SO MUCH for all the respond for my collection with BIKBOK! I’m so happy to hear all the comments ♥ YOU ARE THE BEST! So, I just finished my first meeting of the day – now I’m moving on to Marre at Bangs by Marre for a bit of hair makeover – AGAIN!I get so bored with my hair quick. I’m going to make it lighter this time and maybe something else. I haven’t decided fully yet but I will when I’m sitting there. I’m always like that – I decide when I go there. I have like three different thoughts and ideas in my head and then I pick one at the hairdresser haha. Are you the same or do you plan it for months?

____________________________________________

Först – TACK FÖR ALL SUPPORT för min kollektion med BIKVOK! Så glad för alla fina kommentarer ♥ NI ÄR BÄST! Så, hade precis mitt första möte för dagen – nu ska jag dra till Marre på Bangs by marre och fixa barret – IGEN! Jag blir så trött på mitt håt fort. Jag ska göra det ljusare och nått mer. Har inte bestämt mig ännu. Bestämmer mig väl på plats haha. Jag är alltid sån! Jag har typ tre idéer i huvudet påväg dit sen bestämmer jag mig för nått i sista minuten. Alltid så haha. Är ni likadana eller planerar ni i månader?


26 kommentarer26 kommentarer om “TAKE ME BACK”

  Jag planerar alltid jättenoga haha! Googlar bilder och har mig, det är ju ett viktigt beslut som måste bli rätt! ;)

  ​/ På min blogg skriver jag främst om min viktnedgång (från 108 till 90kg so far, ner till 70kg ska jag!) men även om sorgbearbete, mediastudier och våren som jag ska spendera i Aussie! Kika gärna in. ὤ Kram!

  Reply

  haha gör du de? Fan jag gör de men sen när de väl börjar närma sig så hittar jag alltid hundra nya saker jag vill göra så slutar de alltid med att jag bestämmer mig där och då hahah :) kram

  Reply

  Jag är som du, haha! Kan typ sitta där med frisören som börjat klippa och bara “äh, ta av det 2 dm till!” eller “ska vi inte klippa lugg idag?” Har ingen impulskontroll alls, haha! :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här