Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:25 | October 1, 2016

  ALL I SEE IS STARS

  Star bootszara bagriver islandriver islandstar boots

   

  PHOTOS BY RASMUS LINDAHL / EDIT BY ME – CONTAIN ADLINKS
  _SKIRT FROM NEW LOOK, HERE_SHOES FROM ASOS, HERE_ POLO OLD FRÅN GINA TRICOT, SIMILAR HERE_
  _HAT FROM RED BAKER, HERE_BAG OLD FROM ZARA_FAKE FUR POMPOMFROM SKINNYDIP, HERE_

   

  First autumn look and more to come :) It’s starting to get really cold now! Brrr! Went to Bieber yesterday and well.. I’m going to talk more about that in my next post. Woke up feeling a bit worse today so that’s not good.. I think it has to do with me not eating that good food yesterday ( for my stomach ) and also dancing a bit and being outside when it was cold. I slept until 10 this morning cause I just couldn’t get up .. hopefully I’ll feel better tonight since the Social Media Party gala is tonight where i’m nominated as ” Best Instagram” . I’m almost 95% sure i’m not going to win, but i’m still keeping my fingers crossed. It would mean a lot :) But before that – I just want to thank you all! Thank you for the support, to everyone who voted for me and thank all of you why still believe in me and cheer me up by commenting here everyday, visit my blog everyday, like my photos on instagram, and so on. I want you to know that I feel the love from each and every one of you. I read all the comments both here and on instagram and yes, I do have the best followers – that’s for sure ♥
  PS. Look how long my hair has become(!) I cut 20 cm off when I removed my extensions, and now it has grown A LOT. Should I cut it anyway?

  _____________________________________________

  Första höst looken och mer kommer :) Det börjar bli superkallt ute nu! Brr! Var ju på Bieber igår och ja.. mer om de i mitt nästa inlägg. Vakna upp idag av att jag och magen är värre igen och de är inte bra.. tror de har med de jag åt igår och pga att jag dansa lite och stod ute när de var kallt. Sov till 10 imorse eftersom jag inte kunde komma upp. Förhoppningsvis mår jag bättre till kvällen eftersom Social Media Party galan är ikväll där jag är nominerad som ” Årets instagram”. Är typ 95% säker på att jag inte vinner, men jag håller alla tummar och tår för de. Det skulle betyda mycket :) Men innan de vill jag bara – TACKA er! Tacka er för all support ni gett och ger mig genom åren, tack till alla som röstat på mig och som tror på mig och det jag gör. Tack till alla er som klickar er in här varje dag, kommenterar, like:ar på instagram och kommenterar. Ni ska veta att jag känner kärleken ni ger mig, av varenda en av er. Jag läser alla kommentarer här och på instagram och ja, jag har fan de bästa följarna – det är så sant så ♥
  PS Hallå kolla hur långt mitt hår blivit(!) Jag klippte av 20 cm av mitt hår när jag tog ut löshåret och nu har det växt massor. Borde jag klippa av de ändå?


  48 kommentarer  51 kommentarer om “ALL I SEE IS STARS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här