Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:16 | October 2, 2016

NEW YORK LUNCH GUIDE!

 

 

Some of my favorite breakfast/brunch/lunch places in NYC!
DON’T FORGET TO SUBSCRIBE TO MY YOUTUBE HERE 

 

Yey! Last video from NYC and this one is ( according to me ) the best one since I’m showing you the best breakfast/brunch/lunch places in NYC :) We are also showing you what we ordered ans how the food looks. I hope you watch and enjoy it 

________________________________________________

Yey! Sista videon från NYC och denna är ( enligt mig ) den bästa eftersom jag visar er de bästa frukost/brunch/lunch ställena i NYC :) Vi visar också vår mat vi beställer så ni får se hur de ser it. Hoppas ni tittar och gillar den ♥


18 kommentarer



18 kommentarer om “NEW YORK LUNCH GUIDE!”

  Älskar dina videos! Du känns så himla naturlig och dig själv vilket är härligt att se! :) Men oj så suktande video, haha!

  ​/ På min blogg skriver jag främst om min viktnedgång (från 108 till 89kg so far, ner till 70kg ska jag!) men även om sorgbearbetning, mediastudier och våren som jag ska spendera i Aussie! Kika gärna in. ὤ Kram!

  Reply

  Ååh trodde att det bara var jag som är beroende av bubbelvatten haha love it! Måste säga att dina outfits i videon är on fleek verkligen!! ?

  Reply

  hehe nej!! Jag ÄÄÄÄÄLSKA DET! Speciellt när det rispar sådär massor i halsen! mycket bubblor ska de vara! åH TACK <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här