Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:27 | October 3, 2016

  BALENCIAGA

  BalenciagabalenciagabalenciagabalenciagaBalenciaga

   

  PHOTOS BY ELIN KERO / EDIT BY ME – CONTAIN ADLINKS
  _TOP FROM H&M_ SKIRT FROM MISSGUIDED_BAG FROM BALENCIAGA, HERE_
  _SHOES OLD FROM RIVER ISLAND_COAT FROM GINA TRICOT_
  _BRACELETS FROM H&M_EARRINGS FROM H&M_

   

  Monday! I just saw someone posted a “I love mondays, says no one.” on instagram but I have to say that I kind of like mondays.. maybe not my absolute favorite day but I like it since it feels like a fresh start you know. André went up super early this morning to take care of the bootcamp they are having at fightbox, but managed to come home before I’ve got up so he woke my up by jumping in the bed throwing himself on me hahaahh. Great way to wake up to! Why is it sooooo fucking nice to sleep? haha. Today Elin and I are going to film a really fun thing that’s coming up on my youtube later on hahah, I hope you’ll like it. Besides that I have plenty of work to go through and now when you know about BIKBOK I can tell you that one more fun thing is coming soon.. but it’s still a secret mohahahahah.

  __________________________________

  Måndag! Såg att någon postat ” I love mondays, says no one” på instagram men jag måste fan säga att jag gillar måndagar.. kanske inte bästa dagen på veckan, men jag gillar ändå måndagar pga att de blir som en nystart typ. André gick upp supertidigt imorse för att hålla passet på deras bootcamp som Fightbox har, men kom hem innan jag vaknat. Så han väckte mig med att hoppa i sängen och slänga sig över mig hahahah. Bra sätt att vakna på! Varför är de sååååå fucking skönt att sova? haha. Idag ska jag möta upp Elin för att spela in n superrolig grej till min youtube som kommer upp senare på kanalen. Hoppas ni kommer gilla de! Förutom de har jag en del saker att stå i idag och eftersom ni nu vet om BIKBOK så kan jag avslöja att en till rolig grej dyker upp snart.. men tills dess är de hemligt mohhahahahh.


  14 kommentarer  15 kommentarer om “BALENCIAGA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här