Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:02 | October 3, 2016

  TB TO MARRAKECH

  Marrakechmarrakechmarrakechmarrakechmarrakechmarrakechmarrakechmarrakech

   

  MARRAKECH WITH EMMA SVENSSON

   

  Guess what? I’m going back to Marrakech on the 6th of october now with Ingrid :) I’m going there for a big blog event and it’s going to lots of fun. There are lots of other bloggers around the world going there too so I’m looking forward meeting them too. We are staying there for just 4 days but I think that will gives us time to walk around a bit and do other stuff too! This time i’ll film it so you can see how it looks like ofc. So we just finished filming a “Boyfriend makeup challenge” with André and I’ve been laughing soooo hard! OMG you’ll die of laughter when you see this on my youtube on sunday hahahhahah.

  _______________________________________

  Gissa vad? Jag ska tillbaka till marrakech den 6:e oktober med Ingrid :) Vi ska dit för ett stort bloggevent som kommer bli superkul. Det är massa andra bloggare som ska dit med så jag ser så  fram emot det. Vi ska bara vara där i 4 dagar men jag tror vi ändå kommer hinna att gå runt och kika osv! Denna gång ska jag filma allt med så ni får se sen. Vi slutade precis filma “Boyfriend makeup challange” med André och fyfan vad jag har garvat. OMG, ni kommer dö av garv när ni får se videon på youtube på söndag hahahahahaahh.


  14 kommentarer  14 kommentarer om “TB TO MARRAKECH”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här