Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:55 | October 4, 2016

  Golden Gate bridge

  Roadtrip USA 13 juni 2013 - 1

   

  OLDIES FROM 2013 & THE GOLDEN GATE BRIDGE / PHOTO BY EMMA SVENSSON

   

  I’m going through my laptop ATM trying to clean it from stuff I don’t need on it and put everything on external hard drives . And then I found these!! I remember this trip so much and how cool it was to see everything during our roadtrip :) soon time for new adventures with Emma! Now I’m off to dinner Xx

  ___________________________________________

  Går igenom min laptop just nu för att rensa den på bilder och trams jag inte behöver för att lägga allt på externa hårddiskar. Och så hittade jag dessa!! Kommer ihåg den här resan så mycket och allt fint vi fick se på roadripen :) snart är de dags för nya äventyr med Emma! Nu ska jag dock dra på middag Xx


  10 kommentarer  10 kommentarer om “Golden Gate bridge”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här