Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:23 | October 6, 2016

  BLUE DRESS

  SELF PORTRAITphilliplim1philliplim4philliplim6philliplim2

   

  PHOTO BY ELIN KERO – CONTAIN ADLINKS
  _DRESS FROM SELF PORTRAIT, HERE_HEELS FROM MISSGUIDED, HERE _BAG FROM PHILLIP LIM_
  _JACKET FROM ASOS, OLD_HOOPS FROM H&M_

   

  MAROCCO HERE WE COOOOME! Soon heading of the the central to meet up with Ingrid and fly off to Marrakesh :) I’m super exicted for the days too come over there. I wasn’t sure if the weather was going to be wamr as hell or in between, but obviously it’s suuuper warm. So sandals, flowy dresses and shirts are the main thing I’ve packed. Okey now I need to get going to Arlanda Express!

  _________________________________________

  MAROCKO HÄR KOMMER VIIIII! Ska snart dra till centralen och möta upp Ingrid för att flyga till Marrakesh :) Jag är så pepp för dagarna där borta. Var inte hundra om vädret skulle vara varmt som fan eller mellan, men tydligen ska de vara sjukt varmt. Så sandaler, flowy klänningar och tunikor är de jag har med mig. Okej nu måste jag dra till Arlanda express!

   


  14 kommentarer  14 kommentarer om “BLUE DRESS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här