Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:35 | October 7, 2016

  Real Friends Club

  YSLYSLYSLYSLrealfriends122ZARAYSLYSLYSLYSL

   

  PHOTOS BY ELIN KERO / EDIT BY ME – CONTAIN ADLINKS
  _JACKET FROM ZARA, SIMILAR HERE_TOP FROM ZARA_JEANS FROM PULL&BEAR, SIMILAR HERE_
  _HEELS OLD FROM ZARA_BAG FROM YSL_

   

  TOUCHDOWN MARRAKECH! And we’ve had a really great day so far at The blogger summit event :) Met so many nice and kind bloggers! In 45 minutes i’m going to speak on stage and I’m a bit scared hahahah. Or not scared, but nervous! We are staying at such a beautiful hotel and I can’t wait to explore Marrakech more the days we have here. Today we have a big event at the hotel and later on we are going for dinner & drinks at The buddah bar – but tomorrow we just have a few hours at the hotel and then free time to just go and do whatever we want – so I want to go to some Riads and take photos, stroll around and yeah, like I said – explore!

  _______________________________________________

  TOUCHDOWN MARRAKECH! Och vi har hitills en jättebra dag på The blogger summit eventet :) Har mött så många trevliga bloggare här! om 45 minuter ska jag upp på scenen och snacka och jag är faktist lite rädd hahah. Eller inte rädd, utan nervös! Vi bor iaf på ett sjukt fint hotell och jag längtar så mycket till vi får utforska Marrakech mer dagarna här. Idag har vi seminarium här på hotellet och efter de ska vi till The buddah bar och äta middag – men imorgon har vi ett par timmar på hotellet och sen får vi fritt göra vad vi vill – så då tänkte vi besäka lite Riads och fota, strosa runt och som jag ska – utforska!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “Real Friends Club”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här