Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:32 | October 8, 2016

  MOSAIC

  PHILLIP LIMPHILLIP LIMPHILLIP LIMPHILLIP LIMPHILLIP LIMPHILLIP LIM

   

  _BAG FROM PHILLIP LIM, HERE(ADLINK)_SHIRT FROM & OTHER STORIES, SIMILAR HERE(ADLINK)_BRACELETS FROM H&M_
  _RINGS FROM H&M_SANDALS FROM ASOS, HERE(ADLINK)_SKIRT FROM ASOS,SIMILAR HERE(ADLINK)_

   

  Just got back from a stroll around “the square” and in the small streets of Marrakech :) it’s such a colorful and nice place.  It feels like it’s so different from last time I was here – and for the better! Met up with sweet Leonie and and Alex at  La momonuia before taking of into town. I still can’t believe we have three more days to go here! Or, two in Marrakech and 1 in Casablanca. Tonight we are meeting up with the rest of the bloggers for a dinner and then off to a really cool bar/resturant to watch a show and have som drinks! It’s our last night all together – cause tomorrow almost everyone is leaving except us. Well anyway.. I just need to say a funny thing about Marrakech hahah – while walking the streets a lot of people yell either Shakira or Lady Gaga efter us blonde girls.. hahaha – WHY?! We just couldn’t figure out why they do that? No one of us looks like neither of them hahahah.

  ____________________________________________

  Kom preci tillbaka till hotellet efter att gått runt på massa smågator och squares i Marrakech :) så färgglatt och fint ställe. Känns som att de är stor skillnad på det sen jag var här sist – och bara till de bättre! Mötte upp Leonie och Alex på La Momonuia innan vi begav oss till gamla stan. Kan dortfarande inte fatta att vi har tre dagar kvar här! Eller ja, 2 dagar i Marrakech och 1 i Casablanca. Ikväll ska vi möta upp de andra bloggtjejerna och äta middag innan vi ska till någon bar/resturang för att se en show och dricka lite drinkar! De är vår sista kväll ihop allihopa för imorgon åker de flesta andra hem. Men men.. måste bara få fråga/säga en rolig sak om Marrakech – medans vi promenerade runt skriker många “Shakira” eller “Lady Gaga” hahahahah, VARFÖR?! Vi fattade aldrig varför. Ingen av oss är ju lik hahahahah.


  25 kommentarer  25 kommentarer om “MOSAIC”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här