Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:17 | October 9, 2016

  A COLORFUL WORLD

  marrakeshmarrakechmarrakechmarrakechmarrakechmarrakechmarrakechmarrakechPHILLIP LIMmarrakech

   

  MARRAKECH SNAPS

   

  How beautiful is this place? GAH! Can’t get enough!! Woke up early today for SPA but unfortunately it was fully booked so we had to book another appointment for it tomorrow instead :) Like I told you, we just strolled the streets of Marrakech yesterday exploring the city. I’m so happy that we found all these cute places to shoot at. All the colors, flavours, everyhting. Today we’re meeting up with Leonie and Alex again going to some Riads to shoot and then have lunch :) it’s so amazing to meet new people while travelling the world!! That is one of the best things about travelling – seeing new stuff and meeting new cool people. AMAZEBALLS!

  _____________________________________________

  Hur fint är de inte här? GAH! Kan inte få nog!! Vaknade upp tidigt imorse för SPA men tyvärr var de fullt så vi fick boka om oss till en ny tid imorgon istället :) Som jag sa, vi strosade mest bara runt på Marrakech gator igår och upptäckte massa fina ställen. Jag är så glad att vi hittade alla dessa fina ställen att fota på. Alla färger, smaker och lukter, allt. Idag ska vi möta upp Leonie och Alex igen för att se lite Riads och plåta vid :) de är så fantastiskt kul att man träffar nya människor såhär när man reser!! De är liksom de bästa! Att resa och se världen och även träffa nya vänner! AMAZEBALLS!


  28 kommentarer  28 kommentarer om “A COLORFUL WORLD”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här