Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:43 | October 11, 2016

ORANGE TOUCH

asos klänningzac posenzac posenzac posenasos klänningasos klänning

 

PHOTOS BY INGRID ANDERSSON/EDIT BY ME – CONTAIN ADLINKS
_DRESS FROM ASOS, HERE_SANDALS FROM DAISY STREET, HERE_BAG FROM ZAC POSEN, HERE_
_BRACELETS FROM H&M_

 

On our way home after 5 amazing days in Marrakech! I have plenty of photos to show you :) We have been out all these days just exploring and walking the streets so all the photos comes after – now. I told you that it has gotten better from last time and… nah, I think I was too fast about that. The men are still yelling stuff on the streets and that is still so annoying. Want to punch some of them in the face actually haha. BUT! Marrakech is still such a BEAUTIFUL place to be at :) I’m thinking about doing a post on what to do and see there – what do you think about that? Yey or Nay? Anyway, wore this cute little flowy dress from asos during one of the days and I have so say that I love it! I was a bit sceptical about it at first but it has grown on me so much.. Love the color too!

______________________________________________

Nu är vi påväg hem efter 5 magiska dagar i Marrakech! Jag har massor av foton att visa er :) Vi har ju gått runt och upptäckt allt så nu får bilderna komma efter istället. Jag sa ju häromdagen att det blivit bättre i Marrakech men nja.. jag var nog lite snabb på att säga de. Männen skriker fortfarande efter en på gatan och de är fett jobbigt. Vissa av dom vill man ge en knytnäve i fejset. MEN! Marrakech är sjuuukt vackert :) Tänkte göra en post med lite tips på vad man kan göra/se där – vad tror ni om de? Yey or Nay? Men men, på tal om annat: Totalt älskar den här flowy klänningen från ASOS som jag bar en av dagarna. Var lite skeptisk till den i början men den växer på mig mer och mer. Nu älskar jag den -och färgen!


32 kommentarer32 kommentarer om “ORANGE TOUCH”

  Tycker det är fruktansvärt att vuxna män tycker det är okej att bete sig så.

  Reply

  Helt sjukt. NÄSTAN alla män är så där där, inte alla men majoriteten .. tråkigt :/

  Reply

  YEEEES please! It would be so nice when you do all your travel countries in a special category. Like all the post from Marrakech in one, New york in one and so on. It would be so much easier to find alle the cool spots, restaurants, Shops and so much more you found at your trips and we could find them and explore them when we are also there! :)

  Reply

  Yey :) then I’ll do one!! Maybe a new categori with tips about the places I go to? If I do one for every trip I would a million hahahah. hugs

  Reply

  You look so lovely in red & I love your hair like this! I would also love to see a post on things to do in Marrakech. Loving your blog … as usual!

  xoxo,

  Mariamma

  Reply

  Wait, Angelica! You must do a post on places to go to, etc for Morocco! That would be amazing because I’ve been planning to visit. I think next Summer I will. I’m from Tunisia, and it’s right next door to Morocco – so I will try to go to both! Xx

  http://www.inesinla.com

  Reply

  Åh ja det vore super med tips! <3 Jag är själv jättesugen på att besöka Marrakech. :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här