Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

18:05 | October 11, 2016

F R E E D O M

TRAVEL
mustangmustang sally

 

 F E E L I N G S  O F  F R E E D O M

 

Just got home after a pretty long journey home! The flight took us about 5 hours but the car ride from Marrakech to Casablanca took 2,5 and then about 1 hour to get our bags and everyhting before taking a cab home. Just landed in my couch watching tv and eating some sushi – JUUUUUST what I needed! I’ve cuddled up in my soft and comfy clothes and there is actually nothing better than to do that after a long day. I thougt it was a joke when the alarm went of at 03.00 this morning and we had to get up… crazy. I’ve slept 2 hours last night and about 2 hours on the plane so i think I’ll drop dead in my bed preeeeetty early tonight haha. I texted Sarah when I landed and asked if I could come over tonight for dinner ( hahha I love that I invited myself over for dinner at her place haha ) and to cuddle with her dogs ♥  When you aren’t allowed to have your own dog, you take every minute possible to cuddled with other people dogs haha!

___________________________________________________

Kom precis hem efter en lång resa hem! Flyget tar ju bara 5 timmar men bilrresan från Marrakech till Casablanca tog 2,5 och sen en extra timme till att ta sig från Arlanda och hem med taxi osv. Landade precis i min soffa och kollar på tv och äter sushi – PREEEEECIS vad jag behöver! Har myst in mig i mina mjukiskläder och de finns fan inget bättre efter en lång dag. Trodde det var ett skämt när klockan ringde vid 03 imorse och vi skulle gå upp.. galet. Sov bara 2 timmar inatt och två timmar på flyget så jag kommer nog däcka i sängen inatt sen haha. Smsade Sarah när jag landade och frågade om vi skulle äta middag hos henne (hahaha älskar att jag bjuder in mig själv på middag hos henne haha ) och mysa med henne vovvar. När man inte får ha en egen hund så tar man varenda tillfälle i akt att gosa med andras hundar hahah!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

20 Responses to “F R E E D O M”

 1. Jouline on

  Angelica, du är så vansinnigt vacker! Tack för all inspiration man får av dig dagligen! Du verkar vara en brud med båda fötterna på jorden som alltid har nära till skratt, så glad att allt går så bra för dig! P.s vart är linnet ifrån?
  P.s2 heja dig!

  Reply
  • angelicablick on

   Men åh!! Tack fina fina du <3 wow vad de värmer i hjärtat! Tack!! Linnet är en t-shirt som min pappa köpte på en Iron Maiden konsert när han var 18 år hahah :D som jag nu tagit över ! tack <3

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.