Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:03 | October 12, 2016

  ANGELICA BLICK FOR BIKBOK

  Angelica Blick for BIKBOKAngelica Blick for BIKBOKAngelica Blick for BIKBOKAngelica Blick for BIKBOKAngelica Blick for BIKBOKAngelica Blick for BIKBOKAngelica Blick for BIKBOK angelica blick for bikbok

  THE FINAL RESULT IS HERE!! Not all my pieces is shown in this shoot but a lot of my pieces are! Things you might not be able to see is that the print on the t-shirt is also on the back of the bomber jacket ( that will come in army green and light beige ). On the white set there is an open back with buckle belt and a matching skirt with a buckle belt in the front. I’ll be releasing a supernice tight beige dress that’s not being shown in the pictures that’s great for partys, the long dress in the car is off shoulder, two golden earrings, printed dollar signs in the back of the neck of the hoodie and the jeans that has the peeeerfect fit! I’m super happy about my collection and hopefully you’ll like it just as much as I do!! ♥
  The collection will be realeased online and in stores on the 10th of November :) !!

  ___________________________________________________

  SLUTRESULTATET ÄR ÄNTLIGEN HÄR!! Alla plagg är inte med på bilderna men nästan allt! Saker man kanske inte ser på bilderna är att bombarjackorna har samma print som t-shirten och kommer i både armygrönt och ljust beige. På de vita setet är toppen helt öppen bakom med ett buckle belt med matchande buckle belt till kjolen. Jag kommer även släppa en nice klänning i beige som passar för kvällar ute, att långklänningen är off shoulder, två guldörhängen, att hoodien har små dolda dollartecken under huvan och ett par jeans som sitter peeeerfect! Jag är så nöjd med kollektionen och hoppas ni gillar den lika mycket som jag!! ♥
  Kollektionen släpps online och i butik den 10:e November :) !!

  PHOTO BY EMMA SVENSSON
  EDIT & RETOUCH BY SAGA WENDOTTE
  HAIR & MAKEUP BY SARAH GRUNDÉN
  -IN COLLAB WITH MY DESIGN AT BIKBOK


  80 kommentarer  80 kommentarer om “ANGELICA BLICK FOR BIKBOK”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här