Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

10:03 | October 12, 2016

ANGELICA BLICK FOR BIKBOK

ANGELICA BLICK FOR BIKBOK
Angelica Blick for BIKBOKAngelica Blick for BIKBOKAngelica Blick for BIKBOKAngelica Blick for BIKBOKAngelica Blick for BIKBOKAngelica Blick for BIKBOKAngelica Blick for BIKBOK angelica blick for bikbok

THE FINAL RESULT IS HERE!! Not all my pieces is shown in this shoot but a lot of my pieces are! Things you might not be able to see is that the print on the t-shirt is also on the back of the bomber jacket ( that will come in army green and light beige ). On the white set there is an open back with buckle belt and a matching skirt with a buckle belt in the front. I’ll be releasing a supernice tight beige dress that’s not being shown in the pictures that’s great for partys, the long dress in the car is off shoulder, two golden earrings, printed dollar signs in the back of the neck of the hoodie and the jeans that has the peeeerfect fit! I’m super happy about my collection and hopefully you’ll like it just as much as I do!! ♥
The collection will be realeased online and in stores on the 10th of November :) !!

___________________________________________________

SLUTRESULTATET ÄR ÄNTLIGEN HÄR!! Alla plagg är inte med på bilderna men nästan allt! Saker man kanske inte ser på bilderna är att bombarjackorna har samma print som t-shirten och kommer i både armygrönt och ljust beige. På de vita setet är toppen helt öppen bakom med ett buckle belt med matchande buckle belt till kjolen. Jag kommer även släppa en nice klänning i beige som passar för kvällar ute, att långklänningen är off shoulder, två guldörhängen, att hoodien har små dolda dollartecken under huvan och ett par jeans som sitter peeeerfect! Jag är så nöjd med kollektionen och hoppas ni gillar den lika mycket som jag!! ♥
Kollektionen släpps online och i butik den 10:e November :) !!

PHOTO BY EMMA SVENSSON
EDIT & RETOUCH BY SAGA WENDOTTE
HAIR & MAKEUP BY SARAH GRUNDÉN
-IN COLLAB WITH MY DESIGN AT BIKBOK

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

80 Responses to “ANGELICA BLICK FOR BIKBOK”

 1. emma on

  Skulle du inte kunna skriva ut tex. vad du har för storlek i jeansen? Tror det kan hjälpa en del :) Menar mer om man nu ska beställa, vilket jag tänkt göra, så hade det känts enklare eftersom man inte vet riktigt hur de är. Superfin kollektion! Älskar den

  Reply
  • angelicablick on

   Jag har xs här! Ska styla sakerna i outfits innan allt släpps då kan jag skriva i vilken storlek de är :D stort tack!! kram!

   Reply
 2. Emelie on

  Så sjukt fina plagg! Men vilka storlekar släpps kollektionen i? Hade varit fint för oss större människor att ta del av den också… <3

  Reply
  • angelicablick on

   tack!! :D från XS till L! Vissa av plaggen är gjorda lite oversized för att det ska finnas nått för alla! Allt kommer kanske inte passa för alla, men vi strävade för att de ska finnas iaf nått till alla <3 Hoppas att du hittar något som du kommer gilla <3

   Reply
 3. Jenny H on

  Sååååå fina kläder, vill ha allt! Du är bäst!!! Vilka produkter har du använt till dina läppar? Helt perfekt färg <3

  Reply
 4. Inès Lopez on

  Soooo in love with that collection!! You did it so well! <3
  But can you pleaaase ask BIKBOK if it will be available in Belgium? (Because I know that their online shop doesn't ship to Belgium). 'cause I really want to buy some pieces!
  Be proud of yourself, you deserve everything you've done! <3
  Love from Belgium!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.