Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:52 | October 13, 2016

  ME AND MY GURL

  ingridandangie1 ingridandangie3

   

  ME & MY GIRL AT THE FASHION BLOG SUMMIT

   

  Ah, it takes longer time than I thought to clean everything but it will be worth it as soon as i’m done :) maybe an hour or so more then it’s off to bed! Like I told you I’ve had such a bad day so atm I’m not up for writing that much – but hopefully tomorrow will be better! Love you all!

  __________________________________________________

  Ja, de tar ju sin lilla tid att bli klar här hemma men de är ju värt de sen när man är klar :) kanske en timma till sen ska jag gå och lägga mig! Som jag sa så har jag haft en sjukt dålig dag så därför håller jag mig kort ny – hoppas att det blir bättre imorgon! Love you all!


  8 kommentarer  8 kommentarer om “ME AND MY GURL”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Alltså outfiten – to die for! Själv hade jag nog bytt ut väskan tho hehe, but still awesome!

   Reply
  • Älskar bakgrunden! Så cool!! =)

   Reply
  • Lovely photos.

   Liv

   http://www.livforstyle.net

   Reply
  • That’s breath taking
   ________________________________
   Kisses from http://www.ivoryinspo.com/

   Reply
  • Where is your top from? You look gorgeous!

   Reply
  • Måste bara berätta detta för dig, då det säkert är något fel. När man besöker bloggar dagligen i mobilen hamnar dessa under “ofta besökta” i Safari appen vilket gör det väldigt enkelt att trycka sig in på bloggen så fort du trycker på Safari. Men din blogg kommer aldrig med där, trots att det är den bloggen jag läser oftast. Alla andras bloggar hamnar där(även de jag läser mer sällan) och det är ändå 12 olika bloggar från olika portaler. Tänkte du ville veta då det skulle underlätta att läsa bloggen om din blogg skulle komma med där. Varje blogg får liksom en egen “app” i safari under denna flik. Din blogg kommer aldrig med trots att jag bytt mobil, gjort alla uppdateringar osv. Älskar din blogg btw <3

   Reply
  • Goorgeous girls! Really looks like fun :)

   xx Su http://www.fashiontwinstinct.com

   Reply
  • Hi, where are you’re skirt from??

   Reply