Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:14 | October 14, 2016

  A BETTER DAY

  marrakesh1marrakesh15marrakesh12marrakesh4marrakesh18marrakesh2marrakesh14marrakesh20marrakesh11marrakesh9marrakesh3

   

  MARRAKECH SNAPSHOTS

   

  Once again, I’m in love with Marrakech in the way when it comes to architecture, the food and all the riads. JUST WOW! I’m on the train right now on my way to my hometown.. LINKÖÖÖÖÖPING! Where I’m actually going to spend my entire weekend at. It was a long time ago since I stayed for a couple of days. But I felt that I just had to go home a bit and visit my dad and sister & brother. I’m so sad my mom isn’t in town but I think she is having a really good time in Copenhagen too :) So, I’m feeling better today – as you might have noticed haha. I had the worst day ever yesterday with everyhting just turning out wrong, wrong and wrong all day. Blaaah, let’s forget about yesterday. So guess what? Do you guys remember Lisa ? This might be for the people who have followed me from the beginning tho.. but yeah, Lisa was my first best friend and we where like sisters in school. SOOOO, today I’m having lunch with her!! It must have been atleast 3 years since we actually sat down for a coffee and talked.. even maybe 4 years??? So that’s going to be a lot of fun :)

  ________________________________________

  En gång till. Jag är fan kär i Marrakech när de kommer till arkitekturen, maten och alla fina riads. BAH WOW! Nu sitter jag på tåget till min hemstad….. LINKÖÖÖÖPING! Som jag faktist ska spendera min helg i. Var sjukt länge sen jag gjorde de, eller stannade länge iaf! Så ska bara vara där och mysa med pappa och mina syskon. Så tråkigt att mamma inte är hemma men hon har de nog fett kul i Köpenhamn :) Så, idag känns de bättre som ni kanske märker haha. Nää alltså igår va bara för mycket med allt som gick fel, fel och bara fel. BLAAAH. Vi kommer den dagen haha. Gissa vad? Kommer ni ihåg Lisa? De kanske ni gör som följt mig sen början .. men ja, de är iaf min första bästa vän och vi satt typ ihop som systrar i skolan. Vi ska iallafall ses för en lunch idag och de ska bli så himla kul!! Tror de kan va 3 år sen vi sågs sist för en kaffe.. Till och med kanske 4??  så ja, de ska bli askul :)


  9 kommentarer  9 kommentarer om “A BETTER DAY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här