Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:08 | October 14, 2016

  MOTÖRHEAD

  sneakpeek3sneakpeek5

   

  SNEAK PEEK / FULL LOOK COMING SOON

   

  I’m off to meet up with Emeli – a girl I’ve known since I was 13 and still hang out with! My Emeli ♥ We are going to meet up at a bar here in Linköping and just have a girls night with lots of talking! Missed her so much!! Here is btw a sneak peek of a look coming up soon that I shoot with a super cute girl called Josefine! xx

  _________________________________________________

  Jag ska iväg nu för att möta upp Emeli – en tjej jag känt sen jag var 13 och som jag fortfarande umgås med! Min Emeli♥ vi ska mötas upp på en bar här i Linkan och bara ha tjejkväll med massa snack! Har saknat henne massor!! Här är en liten tjuvkik på en look som snart kommer upp – som fotades av en supersöt tjej vid namn Josefine! xx


  9 kommentarer  9 kommentarer om “MOTÖRHEAD”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här