Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:56 | October 16, 2016

  The blogger summit & Marrakech vlog

   

   

  Blogger summit & Marrakech vlog

   

  Yey! A short vlog from my trip! I wasn’t so good at filimg on this trip, but I think It’s ok anyway :) what do you think? I’m just SOOOO happy that this is the last shaky vlog i’m doing! I went to Scandinavian photo 1,5 week ago and last week and ordered a lot of new stuff to make both my blog and my vlogs waaaaay better. I can’t wait to share it with you guys so you can see the big differens! I bought a Sony camera too that is specified on filming so that’s going to be abig change also.. And something I wanted to have for a veeery long time that i’m going to use on my next trip. MOHAHHAHAH!

  _________________________________________

  Yey! En kort vlogg från resan! Jag var inte superbra på att filma denna resa men tycker ändå de blev helt ok :) vad tycker ni? Jag är bara SÅÅÅÅÅ GLAD att detta är den sista skakiga halvdåliga vloggen jag gör! Var på Scandinavian Photo för 1,5 vecka sen och beställde hem massor av nya prylar så att både blogg och youtube blir bättre. Längtar tills jag kan dela med mig av de till er så ni kan se den stora skillnaden! Köpte även en Sony kamera som specifierar sig på att filma så de kommer också bli en stor ändring. .. Sen en annan sak jag velat ha sååå länge. MOHAHAHAHAH!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “The blogger summit & Marrakech vlog”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här