Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:58 | October 16, 2016

  WANDERLUST

  marra22marra23marra26marra27riad1marra21

   

  MORE MARRAKECH SNAPS – CAN’T WAIT TO GO BACK!

   

  Gooood morning y’all! Or, yeah .. afternoon maybe? I love that it’s sunday today and as many of you know – it’s my favorite day of the week! I’m at my dad’s place right now but I’m having lunch with my grandma in just 1 hour or so :)  She has booked a table at Von Dufa. I’ve been living my entire childhood and teenage life here but I’ve never ever eaten there haha. That’s a bit wierd actually.. So, how did you spend your saturday night? Osccar invited me over for som pre-party at his place but it all ended up with all of us staying at his place hahah and no one went out. Emeli came over also :)  It’s so nice that my friends have become friends. Well, now I need to get dressed and meet up with grandma :)

  ___________________________________________

  Gooood morgon alla.. Eller ja, eftermiddag kanske? Älskar ju söndagar som ni vet och de är ju faktist min favvo dag! Jag är hos pappa just nu men ska snart iväg på lunch med mormor :) Hon har bokat bord på Von Dufa. Jag har ju bott här hela min uppväxt men har aldrig varit där och käkat ändå. Och de är lite sjukt! haha. Men men, hur spenderade ni er lördagskväll? :) Osccar bjöd över mig till han och deras förfest så jag åkte dit och hängde. Det slutade dock med att alla stannade hemma hos honom och sket i att gå ut haha. Emeli kom över med så de var mysigt! Älskar när ens vänner – blir vänner. Nu måste jag byta om ovh börja röra mig och möta upp mormor sen :)


  13 kommentarer  13 kommentarer om “WANDERLUST”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här