Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

9:03 | October 17, 2016

Are you the one I’m looking for?

UNCATEGORIZED 2

emmaangelicablick

 

OBS! Till mina läsare som bor inom Stockholmsområdet:
(For my swedish readers)

 

Jag letar i dagsläget efter att anställa en tjej som ska jobba sida vid sida med mig som min personliga filmare & fotograf. Anställningen går ut på att ca 2-3 gånger i veckan vara tillgänglig att filma/fota samt även hinna redigera och klippa foto/film till min blogg samt YOUTUBE. Grundlig kunskap inom att filma och klippa filmer är ett måste. Denne ska även vara tillgänglig att följa med mig på de resor jag gör världen över för att skapa helt magiskt content! DRÖMJOBB med andra ord – de kan jag lova er. Personen jag söker ska vara sjukt driven inom jobbet och med mycket kreativitet samt vilja se världen! Jobbet kommer kräva fullt fokus på att vilja skapa och att man engagerar sig i de projekt vi tar oss an – samt att de måste vara en tjej :) Jag ser anställningen som att vi blir ett team – ett team som kommer skapa sjukt feta saker! SÅ: Är DU den jag söker? Eller vill du veta mer? Maila mig med info om er själva vad ni t.ex gjort innan, bilder/filmer ni redigerat klippt eller CV. Anställningen är omedelbar eller så fort som går! HEJJA HEJJA!

Maila mig på : [email protected]

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

15 Responses to “Are you the one I’m looking for?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.