Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:43 | October 17, 2016

  RED STONE

  DieselDiesel

   

  THROWBACK ISLAND SNAPS
  PHOTO BY EMMA SVENSSON – EDIT BY ME

   

  Just laying in bed after ordering food from fodora and drinking two cups of tea. I just put on a movie – Spiderwick! I loooove kids movies hahaha, ans especially magical ones. That’s why I love stuff like Harry Potter, almost everything with Tim Burton and yeah .. you get the picture! I’m such a big Harry P fan hahaha! When I was a kid I used to dress up like him or Hermonie to costume parties and I loved watching the movies over and over again. I actually thought Daniel Radcliff playing Harry Potter was sooooo cute also ahahhahah. I’m not sure about that today tho hahah..

  ______________________________________

  Jag ligger bara i sängen just nu efter att ha beställt mat från fodora och druckit två koppar te. Har precis satt på en film med – Spiderwick! Jag ääääslakr barnfilmer haha. Speciellt magiska sådana! De är därför jag älskar allt med Harry Potter och nästan allt Tim Burton gjort och ja… ni fattar vinken. Jag är ett stort fan av Harry Potter filmerna! När jag var liten brukade jag klä ut mig till honom eller Hermonie till maskeradfester och jag älskade att kolla om och om på filmerna. Tyckte faktist att Daniel Radcliff som spelar Harry var snygg förut hahahahah. Inte helt säker på det idag dock haha…


  12 kommentarer  12 kommentarer om “RED STONE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här