Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:26 | October 18, 2016

  JARDIN SECRET

  Riad jardin secretRiad jardin secretRiad jardin secret

   

  RIAD JARDIN SECRET
  ADLINK: SHOES FROM ASOS, HERE / DRESS OLD FROM & OTHER STORIES

   

  Just got back from some errands, even tho I was supposed to just stay home. Well, tonight I’m just gonna chill and watch a movie and unwind a bit. Tomorrow I’m sleeping in! For sure. Anyway, this cute Riad called Jardin Secret is just so adorable! It’s owned by a french couple and their cute dog – and a bug plus is that they have AMAZING vegan food!! They have watermelon that they have done ice cream on and then put back in the watermelon shell. YUM!

  _____________________________________________

  Kom precis tillbaka efter att ha gjort lite ärenden, även fast jag bara skulle stanna hemma. Aja, ikv’ll ska jag bara softa och kolla film. Imorgon ska jag sova ut! De kan jag lova. Aja, detta är iaf Riad Jardin Secret som är ett sjukt mysigt ställe! De ägs av ett franskt par och deras söta vovva – och stort plus är att dom har SJUKT god, vegansk mat!! Dom har vattenmeloner där dom grövt ut nästan hela och sen gjort glass på och lagt tillbaka i skalet. MUMS!


  13 kommentarer



  13 kommentarer om “JARDIN SECRET”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här