Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:13 | October 18, 2016

  THAT PERFECT COAT

  H&M kappaH&M kappaH&M kappaH&M kappaH&M kappaH&M kappa

   

  _TOP FROM H&M_COAT FROM H&M_SHOES OLD FROM ASOS_
  _JEANS FROM PULL&BEAR_BAG FROM CHANEL_

   

  Okey, I’m in love with this coat! I’ve been looking for a coat like this for so long but never found a perfect one with the perfect model, size, color and fabric. This one is pretty “heavy” in the fabric which makes it feel more expensive than it is. JUST PERFECT! Well, I’m working from home today since I have so much to do on my laptop. Emails, schedual my upcoming work, organizing my event with BIKBOK and my collection and writing a pack list. And ofc: Go through all the emails from you guys that are applying for the work with me! So much fun to see all these amazing girls emailing me :) you are the best and it’s going to be hard to pick only one.

  ________________________________________________

  Okej, älskar den här kappan! Har letat efter en sånhär hur länge som helst men aldrig hittat en som varit perfekt med perfekt modell, storlek, färg och tyg. Denna är rätt “tung” i tyget vilket ger den en mer lyxig känsla vilket är så nice. HELT UNDERBAR! Men men, idag jobbar jag hemifrån efetrsom jag har en hel del att ta igen på min dator. Emails, schemalägga kommande jobb/samarbeten, organisera med mitt event med BIKBOK och min kollektion och skriva en packlista. Och såklart: Gå igenom alla era emails från er där ute som säker jobbet med mig! Så kul att se så många coola brudar där ute som mailer :) Ni är bäst! Och de kommer bli svårt att välja enbart en.


  33 kommentarer  33 kommentarer om “THAT PERFECT COAT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här