Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:32 | October 19, 2016

  THROUGH MY PHONE

  marr30marr31

   

   THROUGH MY PHONE – MARRAKECH

   

  Going on the last photos from Marrakech – but I know many of you don’t like when I post “unrelevant” stuff and by that I mean photos taken a couple of days ago :) But when you shoot sooo many nice photos, all you want to do is share them with you! So I hope you’re not too fed up with em’ – ar ya? Anyway, I was supposed to go to River Island X-mas dinner( X-mas already?!) tonight but I have too much stuff to do at home and I’m not feeling a 100% since my sister was sick this weekend and she might have giving it to me ( damn you woman!). So instead I’m at home, doing the laundry and actually orginizing all the papers, clothes and other stuff I’ve been supposed to do for a veeeeery long time. Maybe not the funniest thing but necessary. If I have time i’ll just swing by Filippa and chill with her and Sofie!

  ______________________________________________

  Kör på de typ sista bilderna från Marrakesh nu – men jag vet ju att ni inte gillar när jag postar”orevelanta” saker som är tagna för flera dgaar sen :) MEN jag hade så mycket fina bilder så då ville jag ju dela med mig av de såklart! Så hoppas ni inte är för trött på dom – eller? Aja, skulle iväg på River Island X-mas middag ikväll egentligen ( redan jul?!) men jag har så jäkla mycket att stå i hemma och dessutom känner jag mig inte helt 100% eftersom min syster varit sjuk över helgen när jag varit där. Så fan ta henne om hon smittat mig hahah! Så istället ska jag tvätta allt från Marrakesh, städa och rensa alla papper sam tkläder som jag behövt göra för läääääänge sen! Om tiden finns så ska jag bara svänga förbi Filippa och mysa med henne och Sofie!


  22 kommentarer  22 kommentarer om “THROUGH MY PHONE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här