Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:22 | October 22, 2016

  BACK IN THAILAND

  ThailandThailandThailandThailandThailandThailandThailandThailandThailandThailand

   

  TB TO MY LATEST TRIP TO THAILAND – AND NOW I’M BACK!

   

  Just landed in Bangkok after a 9,5 hour flight! The time is almost 08 here and I’m just about to take a shower ( read: shave my hairy legzzzz haha), eat and then hit the pool before André gets here :) We are staying in Bangkok for 1 night before heading of to Koh Tao where we are going to spend the rest of our days here. I think both of us just need a calm paradise to relax at. And I also just want to take this oportunity to send out my thoughts to everyone in Thailand since the King passed away just days ago :( I’m so sorry for your loss – May he rest in peace ♥

  _______________________________________________________

  Landade nyss i Bangkok efter en 9,5 timmars flygning! Klockan är snart 08 här och jag ska precis ta en dusch ( läs: raka mina håriga beeen haha), äta nått och sen lägga mig vid poolen innan André kommer :) Vi stannar i Bangkok tills imorgon innan vi drar vidare till Koh Tao som är stället vi ska spendera resten av våra dagar vid. Jag tror både jag och André behöver ett fint paradis att bara slappna av på. Jag vill även ta tillfället och säga att mina tankat går ut till alla i Thailand sen deras Kung gick bort för bara några dagar sedan :( Så hemskt och jag är så ledsen för er förlust  – Må han vila i frid  ♥


  25 kommentarer  26 kommentarer om “BACK IN THAILAND”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här