Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:21 | October 23, 2016

  Chatuchak

  bangkok3bangkok8bangkok7bangkok1bangkok12bangkok11bangkok15bangkok14bangkok4

   

  CHATUCHAK BANGKOK
  I’M WEARING A PLAYSUIT FROM LIONESS, HERE (ADLINK)
  AND A BLACK PIN FOR SHOWING RESPECT TO MOURNING OF THE KING IN THAILAND

   

  Second day in Bangkok today after celebrating our anniversary yesterday! It was so cozy and André had booked a table at a very nice restaurant called Park Society – delicious food. We had a drink at their rooftop also before heading back to our hotel. I can’t tell you how much butterflies I had in my stomach yesterday when I was meeting up with André! GAH! We haven’t seen each other for over 2 weeks so, yeah, you can guess how happy we were to see each other ♥ Today we went to that famous market chatuchak and strolled around, ate food and strolled around some more. Just a very calm and simple sunday :) We are soon meeting up with André’s friend here and then go for sushi. Tomorrow morning we are off to Koh Samui for 1 day before heading over to… KOH TAO!!!

  _____________________________________________

  Andra dagen i Bangkok idag efter att ha firat oss igår! De var supermysigt och André hade bokat ett bord på ett sjukt mysigt ställe som heter Park society – så god mat! Vi tog en drink där med innan vi begav oss trötta hemåt. Kan typ inte förklara hur glad och pirrig i magen jag var för att träffa honom igår! GAH! Vi har inte setts på 2 veckor , så ja, vi blev sjukt glada av att äntligen få ses igen ♥ idag har vi varit på den där kända marknaden Chatuchak och gått runt, ätit mat och gå runt. En soft söndag :) Nu ska vi möta upp Andrés kompis och sen dra och käka sushi. Imorgon bär de av till Koh Samui för att sedan dra vidare till.. KOH TAO!!!


  10 kommentarer  10 kommentarer om “Chatuchak”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • så sjukt bra redigering på dessa bilder, färgerna är underbara!

   Reply
  • Åh tycker du? Dom är faktist tagna av min nya Sony som jag mest har för att filma med – men ville testa att fota med den idag. Gillar min canon bättre, men dom blev helt ok :)

   xx

   Reply
  • Big fan of your photographs :) Enjoy your travels.

   x Gitta // http://www.gittawitzel.com

   Reply
  • Ah, thank you <3!!!

   Reply
  • Everything seems amazing!! Have fun!!!

   http://www.einalems.com/

   Reply
  • It is :) thank you <3

   Reply
  • Älskar Asien!

   Reply
  • Jag med!!

   Reply
  • wow these pics are absolutely incredible!
   Fash ‘n’ fudge
   Fash ‘n’ fudge

   Reply
  • Hej Angelica! Ni kommer få det sjukt bra på Koh Tao- det är jättevackert och underbart. Jag måste bara få ge dig ett litet råd- snälla var jätteförsiktiga om ni hyr scooter på Koh Tao- vägarna har rullgrus och är rätt så farliga och de flesta uthyrningsställena tjänar sina pengar på allt man måste betala för om man kraschar. Jag och min kille var där tidigare i år och vi tänkte “äsch det kommer inte hända oss, vi kör försiktigt”, MEN vi hade en olycka där det var rullgrus och fick ligga sängliggande i en hel vecka (vi klarade oss ändå ganska lindrigt). Koh Tao är så himla vackert och fantastiskt på alla andra vis så var försiktig och ha det grymt bra!! Älskar din blogg- dina bilder är grymma och jag gillar att du visar din personlighet. Kram

   Reply