Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:42 | October 24, 2016

  JUN THAIBOXING

  Jun thaijun thaijun thaijun thai

   

  JUN THAIBOXING GYM

   

  Okey, I’m over and out haha! Just finished a killer workout at Jun thaiboxing gym with some cardio first and then thaiboxing for 2 hours. DEAD! But damn it feels good afterwards. We went up at 05.00 this morning and took the flight over to Koh Samui, so this is where we have spent the entire day. Tomorrow we are off to Koh tao as I said and that’s where we are  going to stay for a couple of days. I’ve actually relaxed these three days here cause I’ve felt that I needed to focus on just calming down and relaxing. But when we get to Koh Tao we have som work to do and also shot some really cool stuff for my blog and instagram :D YEY! xx

  ______________________________________________

  Okej, jag är så over n out haha! Avslutade nyss ett dödarnas på Jun thaiboxning gym med cardio och sen thaiboxning i 2 timmar. DÖD! Men fan vad skönt det känns efteråt. Vi gick upp 05 imorse och stack med flyget över till Koh Samui, so här har vi varit hela dagen. Imorgon åker vi över till Koh Tao och som jag ska så är de där vi ska vara dessa dagar. Jag har faktist slappat här sen jag kom för de behövde min kropp. behövde fokusera på att bara ta de lugnt och inte jobba. Men när vi åker till Koh tao imorgon så blire jobb från och med då samt  att fota nice bilder till blogg och insta :D YEY! xx


  2 kommentarer  2 kommentarer om “JUN THAIBOXING”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här