Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:42 | October 24, 2016

  SOLID PINK & WHITE SAND

  thai899thai766thai785

   

  WEARING BIKINI FROM SOLID & STRIPE HERE (ADLINK)

   

  I’m so tired now and I’m almost falling asleep sitting up haha. So it’s time for us to hit the bed and go to sleep :) Going up early tomorrow to catch the entire day. Anyway, I ordered this cute bikini before going to Thailand and I’m so in love with it! The model of it is simple, but the color makes it unique. Thumbs up! Well, good night babes and talk to you tomorrow!

  _______________________________________

  Så trött just nu så jag somnar nästan sittandes upp haha. Det är iaf dags för oss att gå och lägga oss :) vi ska upp tidigt imorgon med för att hinna göra så mycket vi kan på dagen. Men men, beställde denna fina bikini innan jag åkte till Thailand och jag älskar den! Modellen är enkel, men färgen gör den ändå unik. Tummar upp! Så, nu måste jag sova – vi görs imorgon babes!


  31 kommentarer  31 kommentarer om “SOLID PINK & WHITE SAND”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här