Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:43 | October 25, 2016

  KOH TAO SUNSETS

  Koh taokoh taokoh tao

   

  KOH TAO SUNSETS

   

  We have just been traveling all day .. at least it feels like it. We got to our villa around 16.00 and after that we have just gone to pick our mopeds up, eaten and watch the sun go down. So sorry for bad blogging but ever since I got to Thailand we have just been moving, traveling and not really had the time to shoot stuff. But we are here now for some days so now it’s time to finally shot some pictures and enjoy Koh Tao with my man :)

  __________________________________

  Vi har typ bara rest hela dagen.. eller ja, de känns som de iaf. Vi kom till vår villa runt 16.00 och efter de fick vi våran moppe, käkade och såg solen gå ner. Ledsen för keff uppdatering ch bilder härifrån men ända sen jag kom till Thailand så har vi bara rört på oss, bytt hotell och rest till olika ställen från dag till dag så har inte riktigt hunnit göra nått annat eller fota. Men nu är vi här så imorgon blire andra bullar – då ska jag och snubben fota och även njuta och upptäcka Koh Tao :)


  25 kommentarer  25 kommentarer om “KOH TAO SUNSETS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här