Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

18:43 | October 25, 2016

KOH TAO SUNSETS

TRAVEL
Koh taokoh taokoh tao

 

KOH TAO SUNSETS

 

We have just been traveling all day .. at least it feels like it. We got to our villa around 16.00 and after that we have just gone to pick our mopeds up, eaten and watch the sun go down. So sorry for bad blogging but ever since I got to Thailand we have just been moving, traveling and not really had the time to shoot stuff. But we are here now for some days so now it’s time to finally shot some pictures and enjoy Koh Tao with my man :)

__________________________________

Vi har typ bara rest hela dagen.. eller ja, de känns som de iaf. Vi kom till vår villa runt 16.00 och efter de fick vi våran moppe, käkade och såg solen gå ner. Ledsen för keff uppdatering ch bilder härifrån men ända sen jag kom till Thailand så har vi bara rört på oss, bytt hotell och rest till olika ställen från dag till dag så har inte riktigt hunnit göra nått annat eller fota. Men nu är vi här så imorgon blire andra bullar – då ska jag och snubben fota och även njuta och upptäcka Koh Tao :)

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

25 Responses to “KOH TAO SUNSETS”

    • angelicablick on

      Ja, en del blire men inte alls så många hitills.. har regnat/varit dåligt väder sen vi kom till Thailand tyvärr. Men hoppas de spricker upp snart o blir bättre! xx

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.