Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:39 | October 26, 2016

  KOH SAMUI

  samui5samui2samui6samui4samui1

   

   

  KOH SAMUI
  AT RENAISSANCE KOH SAMUI RESORT & SPA

   

  So, we have spent the entire day inside since it’s been raining all day. It’s a bit sad that the weather has been really bad ever since we got here except one half day at Samui.. very cloudy, raining every day and yep – just not good. BUT, we just need to make the best out of it together :) André and I just got back from a dinner and some drinks and now we are going to watch a movie and then go to sleep. Going up early tomorrow to do thaiboxing again!

  _______________________________________

  Så, idag har vi spenderat nästan hela dagen inomhus eftersom de regnat. Lite tråkigt att de varit sjukt dåligt väder här ända sen vi kom, förutom en halv dag på Samui .. grått, molnigt och regnigt. MEN vi får bara göra de bästa av de ihop :) André och jag kom preci tillbaka från en middag och drinkar och ska se lite film nu och sen sova. Vi ska upp tidigt imorgon för thaiboxning igen!


  4 kommentarer  4 kommentarer om “KOH SAMUI”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • regnperiod. Min kompis kom just hem från thailand och dom hade regn hela tiden

   Reply
  • Absolutely beautiful photos! :)

   La Bijoux Bella | by mia

   Reply
  • Va härligt det ser ut! Hoppas att ni får bättre väder resten av resan! Förresten, vad använder du dig av för objektiv oftast när du tar exempelvis mer vardagsbilder? Tycker att dina bilder alltid är så otroligt snygga vare sig det är outfitbilder eller vardags! Kram <3

   Reply
  • It’s the worst weather period of the year to travel to Thailand ;) not a big surprise

   Reply