Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:50 | October 27, 2016

  COCONUT EATER & A VIEW

  pool1

   

   HANGING IN OUR POOL – DRINKING COCONUT WATER

   

  Yep, this is pure life. XOXO. Not coming home.

  Well, just kidding! BUT I wouldn’t mind staying longer.. 1 week in Thailand is too short. I would like to stay 2 more weeks.. But there are more fun trips coming up so, I’M HAPPY ABOUT THAT. Also coming home to a “new” bedroom. We are re-painting it to a more of a dark grey/concrete/dark blue color which is cozy to our otherwise really white and clean home. I’l show you a picture of out bedroom as soon as it’s done and decorated a bit more :)

  __________________________________

  Japp, livet. XOXO. Kommer inte hem.

  Nävars, skojar bara. MEN jag skulle inte klaga på att stanna lite längre.. 1 vecka i Thailand är för lite. Jag skulle vilja stann 2 till.. men de är massa andra roliga resor som kommer, SÅ DE ÄR JAG PEPP PÅ. Kommer även hem till ett “nytt” sovrum. Det målas om där nu till en mer grå/betong/mörk blå färg som gör de mer mysigt i vårat annars så ganska vita ocg enkla hem. Ska visa vild på de när jag kommer hem och hunnit fixa lite med :)


  27 kommentarer  27 kommentarer om “COCONUT EATER & A VIEW”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här