Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:41 | October 28, 2016

  COLORFUL TASSELS

  palm20palm141palm21palm17palm26

   

  _DRESS FROM SINCERLY JULES, HERE_SANDALS FROM ELINA LINARDAKI, HERE_
  BAG FROM RECLAIMED VINTAGE, HERE__SUNGLASSES FROM BIKBOK, SIMILAR HERE_

   

  Last night in Thailand and Koh Tao and it feels so sad to be going back home tomorrow. It’s been waaaay to short… feels lika I got here like 2 days ago – don’t you agree?  Well, I’ll be back soon!! Love Thailand :) so tonight me and André are just going to eat good food at a cozy resturant, have a beer or so at the beach and then maybe get a massage or something before heading back home to be ready to go up early. We are staying in Koh Tao until 3 so we have the whole day so we want to go up early to take advantage of the day :)

  ________________________________________

  Sista kvällen i Thailand och Koh Tao och de känns så tråkigt att åka hem imorgon. Det har gått alldeles för fort.. känns som jag vari här i 2 dagar – håller ni inte med? Men men, kommer tillbaka snart!! Älskar Thailand :) Ikväll ska jag och André bara umgås, äta god mat och dricka öl på stranden. Kanske ta en massage med eller nått innan vi åker hem och sover. Vi vill gå upp tidigt imorgon eftersom vi inte åker ifrån Koh tao förens kl 3 så då har vi hela dagen här som vi vill ta vara på :)


  19 kommentarer  19 kommentarer om “COLORFUL TASSELS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här