Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 08:58 | October 29, 2016

  FREEDOM BEACH & CLOUDY SKIES

  freedom beachfreedom beachfreedom beachfreedom beachfreedom beachfreedom beachfreedom beach

   

  A DAY AT FREEDOM BEACH
  I’M WEARING: BIKINI TOP FROM SOMEDAYS LOVIN , HERE
  BIKINI BOTTOM FROM SOMEDAYS LOVIN , HERE
  (ADLINKS)

   

  We said to ourselvs – ” A little rain is not going to stop us from doing stuff here!” .. So we went with our vespa to Freedom beach and sat there listening to music. But after 1 hour thunder struck and we didn’t even had time to jump on our vespa before the sky opened up and the rain started pouring down hahaha! Halfway home we had to stop at a resturant and escape the rain! We looked like wet cats hhahahahah. But we had fun! Today it’s been raining all day so I decided to go and get a massage which was super relaxing :) We are packing our bags now to soon head of to the ferry that’s going to take us back to Koh Samui and our flight back to Bangkok!
  PS. Haha, I have bruices all over my body ( as you can see in the picture of me) from the thaiboxing haha.

  _______________________________________________

  Vi sa till oss själva ” Lite regn ska inte stoppa oss från att göra saker här!” .. Så vi hoppa på vespan och körde till Freedom beach och satte oss där och lyssnade på musik. Efter en timma slog åskan igång och vi drog tillbaka till vespan. Vi hann knappt på den innan himlen öppnade sig och det började ösregna hahahah! Halvvägs hem var vi tvungna att stanna på en resturang och ta skydd! Vi såg ut som två blöta katter hahahahahh. Men kul vare! Idag har de regnat hela dagen så jag bestämde mig för att ta en massage och de var superskönt :) Nu håller vi på att packa för att sedan ta båten över till Koh Samui där vi ska flyga tillbaka till Bangkok!
  PS. Har blåmärken överallt ( som ni kan se på bilden på mig ) från thaibooxningen haha.

   


  14 kommentarer  14 kommentarer om “FREEDOM BEACH & CLOUDY SKIES”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här