Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

8:58 | October 29, 2016

FREEDOM BEACH & CLOUDY SKIES

TRAVEL
freedom beachfreedom beachfreedom beachfreedom beachfreedom beachfreedom beachfreedom beach

 

A DAY AT FREEDOM BEACH
I’M WEARING: BIKINI TOP FROM SOMEDAYS LOVIN , HERE
BIKINI BOTTOM FROM SOMEDAYS LOVIN , HERE
(ADLINKS)

 

We said to ourselvs – ” A little rain is not going to stop us from doing stuff here!” .. So we went with our vespa to Freedom beach and sat there listening to music. But after 1 hour thunder struck and we didn’t even had time to jump on our vespa before the sky opened up and the rain started pouring down hahaha! Halfway home we had to stop at a resturant and escape the rain! We looked like wet cats hhahahahah. But we had fun! Today it’s been raining all day so I decided to go and get a massage which was super relaxing :) We are packing our bags now to soon head of to the ferry that’s going to take us back to Koh Samui and our flight back to Bangkok!
PS. Haha, I have bruices all over my body ( as you can see in the picture of me) from the thaiboxing haha.

_______________________________________________

Vi sa till oss själva ” Lite regn ska inte stoppa oss från att göra saker här!” .. Så vi hoppa på vespan och körde till Freedom beach och satte oss där och lyssnade på musik. Efter en timma slog åskan igång och vi drog tillbaka till vespan. Vi hann knappt på den innan himlen öppnade sig och det började ösregna hahahah! Halvvägs hem var vi tvungna att stanna på en resturang och ta skydd! Vi såg ut som två blöta katter hahahahahh. Men kul vare! Idag har de regnat hela dagen så jag bestämde mig för att ta en massage och de var superskönt :) Nu håller vi på att packa för att sedan ta båten över till Koh Samui där vi ska flyga tillbaka till Bangkok!
PS. Har blåmärken överallt ( som ni kan se på bilden på mig ) från thaibooxningen haha.

 

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

14 Responses to “FREEDOM BEACH & CLOUDY SKIES”

  1. Ofelia on

    Hur brukar du redigera dina bilder? Är det lightroom eller har du några andra tips? :) Alltid så otroligt fina bilder, helt sjukt!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.